Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Akseki'de yangından etkilenen vatandaşları ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Akseki'de yangından etkilenen vatandaşları ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınlarından zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.Bakan...

ANTALYA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınlarından zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum, Akseki ilçesi Kepezbeleni Mahallesi'ndeki yangında, evleri hasar gören vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangın nedeniyle hayatını kaybeden Hasan Ali Yüksel'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Kurum, Yüksel'in ailesine, yeni yapılacak mahalle konağına merhumun isminin verileceğini bildirdi. Kurum, daha sonra Yüksel'in kabrini ziyaret etti.

Vatandaşlardan 83 yaşındaki Ramazan Acar ile bir süre sohbet eden Kurum, Acar'a "Bir isteğin var mı?" diye sordu.

Bunun üzerine Acar, "Biz vakti geçirdik. Bu yüzden kalbim şöyle diyor. Geleceğimiz olan gençlerimizin hepsinden Allah razı olsun. Biz kendimizden geçtik ama geride kalanlarımız ne yapacak, onu düşünüyorum." diye konuştu.

Yangının bir imtihan olduğunu belirten Acar, "Bu yüzden sabredeceğiz. Allah bizlere dayanma gücü versin." ifadesini kullandı.

Kurum, bunun üzerine "Sen merak etme, hiç üzülme Ramazan amca. Allah'ın izniyle biz daha iyisini ve güzelini yapacağız. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin." dedi.

Kurum'a, incelemeleri sırasında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ve Akseki Kaymakamı Volkan Hülür de eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.