Chicago Bulls, play-off'ta seriyi 3-0'a taşıdı

Chicago Bulls, play-off'ta seriyi 3-0'a taşıdı

Milli oyuncu Ömer Aşık'ın da formasını giydiği Chicago Bulls, play-off ilk turunda karşılaştığı Indiana Pacers'ı deplasmanda 84-88 yenerek seriyi 3-0'a taşıdı.

Ömer Aşık'ın da formasını giydiği Chicago Bulls, play-off ilk turunda karşılaştığı Indiana Pacers'ı deplasmanda 84-88 yenerek seriyi 3-0'a taşıdı. Bulls, seride bir maç daha kazandığı takdirde konferans yarı finaline yükselmeye hak kazanacak.

İki ekibin önceki 2 karşılaşmasında olduğu gibi bu maç da büyük bir çekişmeye sahne oldu. Baştan sona kafa kafaya giden mücadelenin son dakikasına da 84-84'lük eşitlikle girildi. Skordaki dengeyi bozan isim ise Chicago Bulls'un genç yıldızı Derrick Rose oldu.

Rose'un bitime 17,8 saniye kala tüm Pacers savunmasını aşarak kaydettiği turnike, skoru 84-86'ya getirdi. Indiana Pacers kalan sürede Danny Granger ile üç sayılık bir atış denese de bundan sonuç alamadılar.

Son dakikadaki turnikesinin yanı sıra 23 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve 4 top çalmayla oynayan Derrick Rose, takıma adına bir kez daha galibiyetin mimarı oldu. 21 sayı, 6 ribaund ve 6 asistlik bir performans sergileyen Luol Deng de Rose'un bu maçtaki en büyük yardımcısı olarak ön plana çıktı. Milli oyuncumuz Ömer Aşık ise 3 dakika süre alarak 1 top çalmayla mücadele etti.

Indiana Pacers cephesinde ise Danny Granger'ın 21 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.