CHP binasını işgal ettiler

CHP binasını işgal ettiler

4 kişi Çarşaf-blok listeyi sorma bahanesiyle CHP Beyoğlu ilçe binasını işgal ettiler.

'Halk Cephesi' üyesi 4 kişi, çarşaf-blok listeyi sorma bahanesiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyoğlu ilçe binasını işgal etti. Kendilerini ilçe başkanının odasına kilitleyen eylemciler, parti binasının cephesine büyük bir pankart açtı.

İstiklal Caddesi'nde bulunanCHPBeyoğlu ilçe binasına gelen Halk Cephesi üyesi 2'si kadın 4 kişi, ilçe başkan yardımcısı Eraslan Alkılıç ile görüşmek istediklerini söyledi.

Eylemciler, Alkılıç'a çarşaf ve blok liste hakkında bilgi almak istediklerini belirtti. Alkılıç'ın konuştuğu sırada eylemciler kendilerini il başkanını odasına kilitledi. Protestocular camdan aşağıya "18 - 22 Aralık'ta Bayrampaşa'da 6 kadını diri diri yakanlar cezalandırılsın" yazılı ve üzerinde olayda yaralanan kadınların resimlerinin bulunduğu büyük bir pankart açtılar. Sloganlar atan şahısların eylemi sürüyor.

Bu arada, olayı haber alan polisler ilçe binasına geldi. Polisler, bina dışında beklemeye başladı.

Olay hakkında açıklama yapan CHP Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcısı Eraslan Alkılıç,""Eylemciler çarşaf-blok liste konusunda bilgi almak için benimle görüşmek istediklerini söylemiş. Konu hakkında bilgi verirken bir anda kendilerinin başkanın odasına kilitlediler. Tüm ısrarlarımıza rağmen kapıyı açmadılar. Polisi de içeri almadık. Eylemin sona ermesini bekliyoruz." diye konuştu.

SON HABER

CHP binasındaki işgal sona erdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyoğlu İlçe binasındaki işgal sona erdi. Yaklaşık 1 saat eylem yapan göstericiler, bir taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

İstiklal Caddesi'nde bulunan CHP Beyoğlu ilçe binasına gelen Halk Cephesi üyesi 2'si kadın 4 kişinin eylemi yaklaşık 1 saat sonra sonra erdi. Pankartı toplayan eylemciler binadan çıktı. Gözaltına alınmayan eylemciler, slogan atarak Tarlabaşı istikametine yürüdü. Burada taksiye binen eylemciler, olay yerinden ayrıldı

Etiketler :