CHP içinde de çatlak giderek büyüyor!!!

CHP içinde de çatlak giderek büyüyor!!!

Aygün'ün, konuşmalarında örgüt propagandası yaptığı yönündeki iddialara ilişkin tepkiler artıyor..

PKK'lılar tarafından kaçırıldıktan 48 saat sonra aynı yerde serbest bırakılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün, konuşmalarında örgüt propagandası yaptığı yönündeki iddialara ilişkin tepkiler artarken CHP içinde de çatlak giderek büyüyor. CHP Grup Başkanvekilliği de yapan partinin eski ağır toplarından CHP İzmir eski Milletvekili Kemal Anadol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi istifaya davet etti.

Terör örgütü tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün serbest bırakılması sonrasında yaptığı açıklamaların yankıları devam ediyor.CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, terör örgütünün propagandasını yapmakla eleştirilirken en ağır tepki yine CHP içinden geldi.

Örgütten arkadaşlar diye bahsetmesi ve 3-5 genç diyerek şirin göstermeye çalıştığı iddia edilen Aygün'e yönelik değerlendirmelerde bulunan partinin eski ağır toplarından Kemal Anadol, CHP milletvekili Hüseyin Aygün'ün bu açıklaması sonrasında parti yönetimini istifaya davet etti.

CHP eski grup başkanvekili ve eski İzmir milletvekili Kemal Anadol yaptığı açıklamada parti yönetimine çok sert tepki gösterdi.

Anadol şöyle dedi: "Benim askerime kursun sıkan şerefsizlere 'arkadaşlar' ifadesini kullanan bir milletvekili başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve ülkemizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyet Halk Partisini topyekün istifa ya davet ediyoruz. Terörist benim arkadaşım olamaz.

Benim askerime kurşun sıkan şerefsiz benim arkadaşım olamaz. Ulu önder tarafından kurulan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı dahil olmak üzere, yönetimi istifaya davet ediyoruz. Çok acilen genel kurulun toplanması gerektiğini duyuruyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.