CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Nazlıaka, haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Koronavirüsle zorlu mücadele", yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Suriye'de 'savaş oyunu' oynayan Selva", spor kategorisinde Sefa Karacan'ın "Buz Pateni zarafeti" başlıklı fotoğraflarına oy verdi

ANKARA (AA) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, 3 fotoğraf seçti.

Nazlıaka, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Aylin Nazlıaka, haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Koronavirüsle zorlu mücadele", yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Suriye'de 'savaş oyunu' oynayan Selva", spor kategorisinde Sefa Karacan'ın "Buz Pateni zarafeti" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu belirten Nazlıaka, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Babasının savaş oyunu oynattığı Selva'yı seçtim. Umutsuzluklar içinde umudu simgelediğini düşündüm. Çocuklar hem geleceği temsil ediyor hem de en zor koşulda bile gülmeyi başarabiliyor. 'Buz Pateni zarafeti' fotoğrafına oy verdim. Buz patenini eskiden beri çok severim. İşin içinde müzik, uyum, zarafet, spor, insanın kendi bedeninin sınırlarını aşması ve disiplin var. Bu fotoğraf da yakalanması zor bir fotoğraf. 'Koronavirüsle zorlu mücadele' fotoğrafına, pandemi döneminde savaşın en ön cephesinde yer alan sağlık emekçilerini yansıttığı için oy verdim."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.