CHP Mitinginde Niye Türk Bayrağı Yok?

CHP Mitinginde Niye Türk Bayrağı Yok?

"Kürdistan'a hoşgeldiniz" pankartları ile karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hakkari'deki mitinginde tek Türk bayrağı yoktu. Diğer mitinglerde bayrak dağıtılırken neden bu mitingte Türk bayrağı dağıtılmadı?

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu haftasonu Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndelerdi. Arka arkaya Van, Hakkari, Şırnak'ta miting düzenlediler.

Erdoğan'ın mitinginde esnafa zorla kepenk kapattıran PKK ve BDP, CHP mitinginde adeta bindirilmiş kıtalarla Kılıçdaroğlu'na destek verdiler.

Hatta bugün gazetelere yansıdığı kadarıyla daha önce eylemlere katılan PKK sempatizanları Kılıçdaroğlu'nu ön sıralardan desteklediler.

Ancak CHP'nin Hakkari mitinginde daha önceki mitinglerden farklı bir durum vardı. CHP il başkanlıkları her yerde Türk bayrağı dağıtırken, Hakkari’de CHP il yönetimi parti bayrakları haricinde bayrak dağıtmaması dikkat çekti. Yani CHP'nin Hakkari mitinginde bir tek Türk bayrağı yoktu.

Bu durum Başbakan Erdoğan'ın da dikkatini çekti. Bugün Kırıkkale'de halka seslenen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na o mitinglerde neden Türk bayrağı olmadığını sordu. Başbakan, CHP Başkanı'nın BDP'lilerden korktuğu için o mitinglerde tek Türk bayrağı olmadığını iddia etti.

İşte Erdoğan o iddiası; 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.