CHP: Seks kasedi ADİ BİR KOMPLO

CHP: Seks kasedi ADİ BİR KOMPLO

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a ait olduğu iddia edilen kaset görüntüleri partide şok etkisi yarattı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a ait olduğu iddia edilen kaset görüntüleri partide şok etkisi yarattı.
 
CHP Genel Saymanı ve Parti Sözcüsü Mustafa Özyürek, "Bakıyoruz, bakacağız. Şu aşamada bir şey söyleyemem. Akşam saatlerinde bir açıklama yapacağız" dedi. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen de, "Adi bir komplo. En adi bir komplo. Böyle ahlaksızlık, şerefsizlik olur mu? Hesabını soracağız, yapanları ortaya çıkaracağız" diye konuştu.
 

ACİL TOPLANTI
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a olduğu iddia edilen kaset görüntüleri partide şok etkisi yarattı. İddia edilen kasetin internet sitelerine düşmesinin ardından parti kurmayları acil bir toplantı gerçekleştirerek durum değerlendirmesi yaptı.

CHP Genel Saymanı ve Parti Sözcüsü Mustafa Özyürek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın olduğu iddia edilen kasetin görüntüleri hakkında ANKA’ya konuştu. Bir değerlendirme yaptıklarını belirten Özyürek, bugün bir açıklama yapabileceklerine işaret etti. Mustafa Özyürek, "Bakıyoruz, bakacağız. Şu aşamada bir şey söyleyemem. Akşam saatlerinde bir açıklama yapacağız" diye konuştu.

"BELDEN AŞAĞIYA SİYASET"
CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal da, "Yorum yapmak istemiyorum. Belden aşağıya çirkin siyaset anlayışı kabul edilemez" dedi.


"ADİ BİR KOMPLO, HESABINI SORACAĞIZ"
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen de, "Adi bir komplo. En adi bir komplo. Böyle ahlaksızlık, şerefsizlik olur mu? Başbakan için de neler söylüyorlar" diyerek tepkisini dile getirdi. Referandum ve kurultay öncesi böyle bir olayın gündeme getirildiğine işaret eden Sevigen, "Ayak oyunu oynuyorlar. Adi ve ahlaksızca bir komplo bu" ifadesini kullandı. CHP’li Sevigen, bunu yapanlardan hesap soracaklarını belirterek, "Ortaya çıkaracağız, hesabını soracağız" dedi.


KAŞIMAYA GEREK YOK
CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü ise, "Bu ahlaksız dediğimiz grubun oyununa hep beraber gelmeyelim. Hukuki dava açıldı. Gerekli yasal işlemler yapıldı. Kaşımaya gerek yok" diye konuştu.

Etiketler :