'CHP'de elde kılıç kelle alınıyor'

'CHP'de elde kılıç kelle alınıyor'

Kılıçdaroğlu yönetimiyle başlayan ve İzmir il yönetimini istifa ettiren teşkilat operasyonlarını, "Baykal ekibinin tasfiyesi" diye değerlendiren CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman tartışılacak tespitler yaptı.

CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yönetimiyle başlayan ve İzmir il yönetimini istifa ettiren teşkilat operasyonlarını, "Deniz Baykal ekibinin tasfiyesi" diye değerlendirdi.

Olanları şaşkınlıkla izlediğini söyleyen Arıtman, "21 yıldır siyasetteyim. CHP'de ilk kez tasfiye operasyonları görüyorum" dedi.

Arıtman, uzun zamandır koruduğu sessizliğini bozdu ve partide olan biteni çok tartışılacak sözlerle, "Elde kılıç kelle alıyorlar" diye değerlendirdi.

"CHP'nin iktidarı, başarısı için gerekirse seve seve kelleleri veririz" diyen Arıtman, "Bundan sonra ne yapacaksınız?" sorusuna "Çalışacağız. Siyaset ekip siyasetidir. Elimizden gelen katkıyı vermeliyiz" diye yanıt verdi.

Baykal ekibine yönelik tam bir 'dışlama' politikası izlendiğine dikkat çeken Arıtman, "Öyle ki bu tavır, gidin ölçüsünde. Hayat hakkı tanımıyorlar. Siyaset hakkı yok. Buradan gidin havasında" diye anlattı.

SABAH

Etiketler :