CHP'de İsyan Üstüne İsyan

CHP'de İsyan Üstüne İsyan

CHP Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Erhan Baydar 30 Mart Yerel Seçimleri sonrası partisinin aldığı başarısız sonucu eleştirerek 'Bıçak kemiği boşaltıyor, başırısızlık ortada' ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerden ağır bir yenilgiyle ayrılan CHP'de sular durulmuyor. Nur Serter ve Birgül Ayman Güler gibi partinin önemli isimlerinin CHP'nin seçim politikalarını ve özellikle cemaatle olan işbirliğini eleştirmelerinin ardından CHP'de bir isim daha tepkisini ortaya koydu.

CHP Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Erhan Baydar sosyal medyada paylaştığı tepki mesajında partisinin Yerel Seçimlerde aldığı başarısız sonucun nedenlerini açıkladı ve partisinin sandık başında iyi organize olmayarak sandıklara sahip çıkmadığını iddia etti.

Erhan Baydar Facebook'ta paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

Yaşananlar gösteriyor ki..CHP'mi yönetenlerin herkese tahammülü var.. Liberaller.. Devşirmeler.. Seçim günü sandık başında beklemeyenler.. Seçim sandığına sahip çıkamayan il ve ilçe örgütleri.. İşgalciler. Hepsine tahammül var.. Sadece yanlışları söyleyen örgüt evlatları konuşmasın isteniyor. Bazı yöneticiler örgüt evlatlarını görünce. Kişilik ezikliği yaşıyor sanırım. Susmaya niyetimiz yok bıçak iliği boşaltıyor. Başarısızlık ortada...

34-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.