CHP'de yeni savaş (kulis)

CHP'de yeni savaş (kulis)

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun blok listeye dönmesi parti içerisinde tepkiyle karşılanırken, Baykal ve Sav’cıların son hamlesi deşifre oldu.

CHP’de liste savaşları büyüyor (kulis)

 

CHP’nin Kurultay kararının ardından daha önce çarşaf liste sözü veren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun blok listeye dönmesi parti içerisinde tepkiyle karşılanırken, Baykal ve Sav’cıların son hamlesi deşifre oldu.

 

ASLAN DEĞİRMENCİ’nin haberi

 

Üçe bölünen CHP’yi Kılıçdaroğlu’na karşı tek cephede birleştirmek isteyenlerin çabası ile CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve eski Genel Sekreter Önder Sav’ın ekibinden sürpriz isimlerin karşılıklı görüşmeye başladığı öne sürüldü.

 

İLKESİZLİK Mİ DANIŞIKLI DÖVÜŞ MÜ?

 

Görüşmelerin derinleşmesi üzerine Baykal ve Sav’ın da gizlice bir araya gelerek görüştükleri iddiası kulislerde bomba etkisi meydana getirirken, ikilinin güçlerini birleştirerek Kılıçdaroğlu’na karşı birlikte mücadele etmeleri gündeme geldi. Görüşme iddiaları ‘ilkesizlik’ şeklinde değerlendirilirken, ‘Baykal ve Sav danışıklı bir dövüş mü yaptılar?’ sorusu da gündeme getirildi. 

 

KILIÇDAROĞLU NEDEN ÇARK ETTİ?

 

Kılıçdaroğlu çarşaf listeden yana olduğunu ortaya koymuştu, ancak kulislerde çarşaf liste ile seçimlere gidilmesi durumunda Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alan bazı isimleri “seçtirmekte” zorlanabileceği, Baykal ve Önder Sav ekibinin başta Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin olmak üzere bazı isimleri “çizdirebileceği” uyarısı üzerine çark ettiği ortaya çıktı. Yeni Akit

Etiketler :