CHP'den Sezen Aksu'ya hakaret

CHP'den Sezen Aksu'ya hakaret

Referandumda Anayasa değişikliğine evet oyu vereceğini açıklayan Sezen Aksu'ya CHP'li Süheyl Batum tepki gösterdi.

CHP MYK üyesi Süheyl Batum, ünlü sanatçı Sezen Aksu için 'Sazan Aksu' benzetmesi yaptı.

CHP Esenler Gençlik Kolları tarafından Esenler Kültür Merkezi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen panele; CHP MYK üyesi Prof. Dr. Süheyl Batum, İstanbul Barosu Başkanı Muammer Aydın ve Gazeteci Ümit Zileli katıldı. CHP'nin yürüttüğü 'Referandum'a Hayır' kampanyası çerçevesinde gerçekleşen toplantıya çok sayıda CHP'li de katıldı.

SEZEN AKSU'YA 'SAZAN AKSU' DEDİ

Sanatçının demokratik açılım konusunda destek vermeyen CHP'ye yönelik, "Desteklemezseniz iki cihanda lekelisiniz." sözlerini hatırlatan Batum, "Biz onu Sezen Aksu zannediyorduk. Meğer O 'Sezen Aksu vardı biz ne bilelim onun 'Sazan Aksu' olduğunu." ifadesini kullandı.



Toplantıda konuşan CHP MYK Üyesi Süheyl Batum, Sezen Aksu'nun demokratik açılım sürecinde CHP'nin olumsuz tavrı üzerine "CHP iki cihanda da lekelidir" sözlerini eleştirdi.

AKSU'NUN 'EVET' OYU VERMESİNİ ELEŞTİRDİ

Sezen Aksu'nun bu kez de 12 Eylül'de gerçekleşecek referandumda 'Evet' oyu kullanacağını açıklamasına da tepki gösteren Batum, sözlerini şöyle tamamladı: "Peki şimdi aynılarını televizyonda izliyoruz. 'Tabii ki evet vereceğim, tabi bu anayasa çok iyi' diyor. Gene inanacak mıyız?, hayır."

Etiketler :