CHP'li adaya dört kurşun

CHP'li adaya dört kurşun

Suç örgütüne operasyon yapan polis, araçları karıştırınca milletvekili adayını vuruyordu

CHP Zonguldak milletvekili aday adayı Şerafettin Turpçu’nun aracına, yanlış anlama sonucu polisten kaçarken, Akçakoca Sapak Mevkii’nde ateş açıldığı öne sürüldü.

Zonguldak’ta yayın yapan bir yerel gazetenin internet sitesine yansıyan haberde, polisin büyük bir suç örgütüne yönelik 4 ilde yaptığı takip sırasında Zonguldak’tan çıkan bir aracı takibe aldığı; ancak araçların karıştırıldığı, yanlışlıkla kaçan Turpçu’nun bulunduğu otomobile operasyon yapıldığı ve bu sırada 4 el ateş açıldığı öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Turpçu, olayla ilgili işlemlerin devam ettiğini söyledi.

Alınan bilgiye göre, TURYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Şerafettin Turpçu ve oğlu, 1 Nisan 2011 cuma günü saat 20.00 sıralarında Zonguldak’tan Düzce istikametine giderken, Akçakoca sapağına yakın bir noktada, sivil polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Kendisini durdurmak isteyen kişilerin polis olduğunu bilmeyen Turpçu, saldırı yapılacağı düşüncesiyle kaçmaya çalıştı. Ancak bu sırada bir suç örgütüne yönelik operasyon yapan polis ekipleri, yanlış aracı takibe alınca kaçmaya çalışan Turpçu’nun aracına 4 el ateş ettiler. Polis tabancasından çıkan kurşunlar, araç içerisindeki Şerafettin Turpçu ve aracı kullanan oğlu Atakan Turpçu'ya isabet etmedi. Ancak açılan ateşle birlikte panikleyen Atakan Turpçu, kaçmaya çalışırken bir TIR’a çarparak durdu.

Yaşanan olayı doğrulayan CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Şerafettin Turpçu, yaptığı açıklamada, “Şu anda olayla ilgili bir açıklamada bulunmak istemiyorum. Gazetelerde yazılan haberlerin doğru olduğunu, olayın haberlerde yazıldığı şekliyle gerçekleştiğini söyleyebilirim sadece. Aracı oğlum kullanıyordu. Ben de yorgun olduğum için arka koltuktaydım. Durum bundan ibaret. Ben ve oğlumun sağlık durumunda herhangi bir problem yok.” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.