CHP'li Başkan'dan haddi aşan Sözler

CHP'li Başkan'dan haddi aşan Sözler

CHPli belediye başkanına ait olduğu ileri sürülen ses kaydı internete düştü.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydı internete düştü.

İşçileri tehdit edip, küfürlü konuştuğu iddia edilen Karakayalı'ya ait olduğu belirtilen ses kaydında başkan, "kral benim", "kafanızı koparırım" şeklinde ifadeler kullanıyor.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Kent A.Ş. işçilerinin atılmasına sessiz kalırken TEKEL işçilerine verdiği destekle gündeme gelen CHP'nin ses kaydını nasıl değerlendireceği merak ediliyor. "Bundan sonra benim ekmeğimi yiyorsunuz, ipiniz benim elimde" şeklinde konuştuğu ileri sürülen Karakayalı'nın, hakkında dedikodu yapıldığını bildiğini ve eğitimci bir kişiliğe sahip olduğundan ötürü sabrettiğini belirtiyor. "Kral öldü. Beş sene kral benim burada. Varsa beş sene sonra karşıma çıkacak, hodri meydan, çıksın."

"BENİM BAYRAĞIMI SALLAYANLAR..."
diyen Karakayalı'nın, 7,5 dakikalık ses kaydında şunları söylediği ileri sürülüyor:

"Dışarıda benim bayrağımı sallayan burada yüzlerce kişi var sırada bekliyor bu işe girmek için. Bundan sonra benim hakkımda, partimin hakkında herhangi bir şekilde bizim aleyhimizde en küçük bir şey söyleyenin kafasını koparırım. Altını tekrar çiziyorum, benim aleyhimde, partim aleyhinde, sokakta, işyerinde, stadyumda, orada burada bir kişi, içinizden bir kişi yanlış bir şey söylerse kafasını koparırım."

Karakayalı'ya ait olduğu iddia edile ses kaydı www.yerelgundem.com internet sitesinde yayınlandı. Ses kaydının başkanın, Kemalpaşa ilçesine bağlı kapanan Ulucak Belediyesi'nin işçilerine hitaben yaptığı sırada çekildiği söyleniyor. Karakayalı'nın Ulucak Belediyesi'nden 34'e yakın işçiyi çıkardığını ifade eden bir işçi, ses kaydını 9 Aralık 2009 günü kendilerinin gizlice çektiğini açıkladı. Karakayalı'nın 30 işçinin işine son verdikten sonra kalan işçilere bir konuşma sırasında ses kaydını aldıklarını aktaran işçi, başkanın kendilerine hakaret ettiğini ve tüm Türkiye'nin eğitimci bir başkanı görmesi açısından bunu yaptıklarını dile getirdi.

 

Etiketler :