CHP'li eleştirdi Hürriyet yazarı savundu

CHP'li eleştirdi Hürriyet yazarı savundu

CHP’nin İstanbul eski il başkanı Berhan Şimşek, CHP’nin seçim vaatlerini yerden yere vururkan vaatlerin savunmasını Hürriyet yazarı Tufan Türenç yaptı.

Berhan Şimşek, CNNTürk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de CHP’de yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunurken 12 Haziran öncesi CHP’nin seçim vaatlerine de değindi.

Berhan Şimşek, aile sigortası olarak vatandaşa 600 TL verilmesi vaat ediliyor. O zaman SSK emeklisi benim suçum ne diyor. Ayrıca Anadolu’da kadınlar babalarının emeklilik parasından yararlanmak için kocalarından ayrılıyorlar. Aile sigortası alınmaya başladığında Türkiye’de aile birliği bozulacağını kendisine anlattım.” Dedi.  

“Ayrıca bir gerçek var. Doğuda Güneydoğu’da erkeklerin birçoğu çok eşli. Biz hangi kangi kadına bu parayı vereceğiz” dedi.

Programa katılanlardan Tufan Türenç Berhan Şimşek’e müdahale ederek bu paranın sadece resmi nikahlı eşlere verileceğini belirtirken projenin böyle küçümsenemeyeceğini söyledi.

Berhan Şimşek, Kılıçdaroğlu’nun seçim meydanlarında askerliği indireceğini vaat ettiğini parti sözcüsünün  de çıkıp 19 aydan 15 aya indireceklerini söylediklerini belirterek “ Kardeşim askerlik 15 ay zaten. Ezberleyerek olmaz Ders çalışmak gerekir. Çünkü siyaset algı işidir” dedi.

Berhan Şimşek Başbakan Erdoğan’ın 2023’ün hayallerini sattığını ve bunda da başarılı olduğunu belirtirken CHP’ye bir büyük eleştirisi de AK Parti’nin seçim müziğine karşı CHP’nin reklamlarına oldu. Tufan Türenç'in AK Parti’nin müziğinin tutmasını şansa bağlamasına Berhan Şimşek tepki koydu.

İşte o ilginç tartışma:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.