CHP'li Hurşit Güneş'e kötü haber

CHP'li Hurşit Güneş'e kötü haber

Kucak haberini yapan gazeteci, Hurşit Güneş hakkında suç duyurusunda bulundu

Bizim Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Müdürü Güngör Arslan, kendisi hakkında yalancılık suçlaması yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Arslan, Güneş’in 'Kürtler kucağımıza oturacak.' bilgisini getiren CHP’li yöneticilerin isimlerini de verdi.

Geçtiğimiz günlerde CHP İzmit İlçe Başkanlığı’nda yöneticilerle düzenlediği toplantıda ‘Kürtler eninde sonunda CHP’nin kucağına oturacak` sözlerini sarf ettiği iddia edilen ve daha sonra Ankara’da düzenlediği basın toplantısında haberi yapan gazeteyi ağır şekilde suçlayan Hurşit Güneş hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı`na suç duyurusunda bulunuldu. Suç duyurusunda bulunan gazete sahibi Güngör Arslan, dilekçesinde olaya şahit olan kişilerin isimlerini de ekledi.,

Arslan, kendisini yalancılıkla suçlayan Hurşit Güneş hakkında aynı zamanda tazminat davası da açıyor. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı`na avukatı Sırma Mungan Tamer ile birlikte gelen Güngör Arslan, "Hurşit Güneş hem şahsım hem de gazetem hakkında söylediklerinin bedelini ödeyecek." dedi.
 

Etiketler :