CHP'li sordu: CHP neden halkın partisi değil

CHP'li sordu: CHP neden halkın partisi değil

Vatandaş, "CHP neden halkın değil de seçkinlerin partisi?" diye soruyor.

Osmaniye'de CHP'den milletvekili aday adaylığını açıklayan avukat Mümin Acar, bugüne kadar halkın kendisine iki önemli sorun gösterdiğini, bunlardan birisinin 'CHP neden halkın partisi değil de seçkinlerin partisi' olduğunu söyledi.

Osmaniye'de CHP milletvekili aday adaylığını açıklayan üçüncü isim Avukat Mümin Acar oldu. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlediği programla aday adaylığını kamuoyuna duyuran Acar iddialı ve kararlı olduğunu ifade ederek CHP tabanına güvendiği söyledi. Partisine karşı öz eleştirilerde bulunan Acar, partili olarak seslerini bir türlü genel merkeze duyuramadıklarını kaydetti. Acar konuşmasına şu şekilde devam etti "Aday adaylığı konusunda aylardır çeşitli ziyaretler gerçekleştirdim. Duyarlı partililerle konuşuyorum. Sürekli istişare halindeyim. Yönetimdekiler ve yönetim dışında kalanlarla konuşuyorum. Ben gittiğim halk kesimlerinde CHP'ye artık sıcak bakıldığını görüyorum. Artık CHP bana göre halka kapısını açmış durumdadır. Halktan yana bir politika uygulama kararlılığı içerisindedir. Bugüne kadar aldığım mesajlarda bana iki sorun gösteriliyordu. Birincisi CHP neden halkın partisi değil de seçkinlerin partisi gibi duruyor. Seçilmişler sanki seçkinler partisi gibi. Bu eleştiriyi çok aldım. İkinci eleştiri ise CHP neden dinden bu kadar uzak oldu. Ben dilim döndüğünce bu sorulara cevap veriyorum." dedi.

Kültür Merkezindeki programa CHP İl Başkanı Yüksel Atalay, CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Temuroğlu, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :