CHPlilerden Çarşaflı Kadına Dayak

CHPlilerden Çarşaflı Kadına Dayak

CHP'nin "çarşaf açılımını" protesto etmek isteyen kadın, partililerin saldırısına uğradı.

CHP'nin Bağcılar mitingi olaylı geçti. CHP'nin "çarşaf açılımını" protesto etmek isteyen CHP'li bir kadın, partililerin saldırısına uğradı. Saldırıdan gazetecilerde nasibini aldı.

Çarşaf, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin'in peşini bırakmıyor. CHP'yi de bölen "çarşaf açılımı" bu kez Bağcılar'da hiçte hoş olmayan olayların yaşanmasına neden oldu.

ÇARŞAFLI KADIN CHP OTOBÜSÜNDE

Adının Nimet olduğu söyleyenen CHP'li bir kadın "çarşaf açılımını" protesto etmek amacıyla CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşmek istedi. Partililer tarafından zorla otobüsden indirilen Nimet Hanım, bu kez de partililerin hışmına uğradı.

YAŞLI KADINA BUNLAR YAPILMAZ

Bir grup partili tarafından provakatörlükle suçlanan yaşlı kadın, itilip kakılmaya başlandı. Buna rağmen hala CHP'nin çarşaf açılımının, partiye zarar verdiğini söylemeye çalışan kadın, partililerin saldırısına uğradı.

KIYMET ABLA BİZİM AKTİF PARTİLİMİZ"

Bu arada CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ise konuyla ilgili oldukça ilginç bir bilgi verdi. Çarşaflı kadının partinin aktif üyelerinden Kıymet Özgür olduğunu belirten Tekin, 1999 genel seçimlerinde CHP'nin 3. Bölge 6. sıradan milletvekili adayı olan Özgür'ün neden böyle birşey yaptığını anlayamadığını söyledi. Gürsel Tekin, "Kıymet abla bizim çok aktif partilimiz. Bir hafta önce seçim bürosunda beraber oturup çay içtik. Son derece modern bir kadın. Bugün neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu bilmiyoruz. Bu işin arakasında bir provokasyon olduğunu düşünüyoruz. Bu konuyla ilgili araştırma başlattık. İddia edildiği gibi tartaklama olayı söz konusu değil. Kıymet ablayı kara çarşafla gören partili arkadaşlarımız otobüsten indirmişler. Biz de bu hareketinin nedenini araştırıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :