CHP'lileri şaşırtan gelişme

CHP'lileri şaşırtan gelişme

CHP'nin resmi sitesi bugün kurultaydan yaşanan gelişmelere yer verirken, Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığını yayınlanmadı.

CHP'nin resmi sitesi bugün kurultaydan yaşanan gelişmelere yer verirken, Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığını yayınlanmadı. Bu durumu şaşkınla karşılayan CHP'liler şoke oldu... Haberler internet sitelerinde yayınlandıktan sonra CHP'nin resmi sitesi de haberleri yayınladı...

Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğuna oturması tüm haber kanalları ve dünya basını tarafından flaş haber olarak duyuruldu. Ancak CHP'nin resmi internet sitesi bu haberi vermedi.

CHP'nin tarihi kurultayı bugün Ankara'da yapıldı. Tüm Türkiye hatta dünya medyası bugünü saniye saniye takip etti. Salona gelen sürpriz isimlerin katılımıyla coşku içinde yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Oyların sayımının tamamlanmasıyla Kemal Kılıçdaroğlu 1189 oyla CHP'nin yeni Genel Başkanı seçildi. 18.10'da açıklanan sonuçlar sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğuna oturması tüm haber kanalları ve dünya basını tarafından seyircilere flaş haber olarak duyuruldu. Ancak CHP'nin resmi internet sitesi bu haberi vermedi.



Sitenin 1. manşetinde saat 19.15'de bile “CHP'nin Olağan Genel Kurultay'ı yarın toplanacak, Kemal Kılıçdaroğlu kurultaya tek aday olarak katılacak” 'CHP 33. olağan kurultayı Ankara'da toplandı' haberine yer verildi. CHP'nin resmi sitesinin yaşanan gelişmeler karşısında ağır kalması vatandaşlar tarafından eleştirildi.

Etiketler :