CHP'ye ağır sözler!

CHP'ye ağır sözler!

Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun değerlendirme ve yorumlarıyla katıldığı Tarih Sohbetleri'de CHP'ye ağır sözler...

Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun değerlendirme ve yorumlarıyla katıldığı Tarih Sohbetleri'de CHP'ye ağır sözler...

 

Ünlü Tarihçi Kadir Mısıroğlu, Veysi Ateş'in sunduğu TV Net'te yayınlanan "Tarih Sohbetleri" adlı programda CHP'nin şuan ki halini bir fıkra ile anlatıp "Bunlar İslama razı olamayan, kemalizme iman etmiş adamlar" dedi.

Osmanlı ve Cumhuriyet tarihi ilgili yorumları ile genel tarih bilgilerinin yeniden sorgulanmasını sağlayan tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun CHP ile ilgili sözleri ise bir hayli ağır...CHP'nin başörtüsü çıkışının adam aldatmaca olduğunu söyleyen Kadir Mısıroğlu şunları söyledi:

Kemal Kılıçdaroğlu daha orada karizma sahibi bir lider olmamıştır. O bir söz söylüyor birileri eteğini çekiyor. Bak şimdi eteği çekildi. Hükümete şuan da yapılması düşünelemeyecek başka maddeleri ekleyerek bunlarla beraber yap diyor. O biliyor ki baraj düşürülmez o biliyor ki milletvekili dokunulmazlığı kaldırılması bir nevi handikaptır bunun şartları var. Bu olmayacak şeyleri beraberinde katıyor adam aldatacak o çarşaf açılımındaki gibi. "Biz bunu istedik ama bunu iktidar yapmadı" sen istedin ama kuyruğuna başka şeyler taktın. Farenin kendi sığabileceği bir delikte kuyruğuna bir çıngırak bağlasan geçebilir mi? Engeli kendi koyuyor.Mazeret hazırlıyor.

KADİR MISIROĞLU KİMDİR?

1933 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde doğdu.Trabzon Lisesi’niİ.Ü. Hukuk Fakültesi’ni bitirdi.Sebil Yayınevi’ni kurdu.12 Eylül 1980’den sonra bir süre yurtdışına çıktı bilahare yurda döndü.

ESERLERİ

Araştırmaları:Lozan Zafer mi Hezimet mi 1-2Yunan Mezalimi Macar İhtilaliAmerika’da Zenci müslümanlık HareketiKurtuluş Savaşında Sarıklı Mücahitler Moskof MezalimiMusul Meselesi ve Irak TürkleriAli Şükrü BeyOsmanoğulları’nın DramıTürkçe İslam Yazısına Dair Üstad Necip Fazıl’ı AnarkenÜç Hilafetçi Şahsiyet Geçmiş Günü Elerken 1-2
Romanları:Kanlı Düğün Uzunca Sevindik Kırık Kılıç.

Etiketler :