CHP'yi STV Ve Kanal 7 Kurtaracak

CHP'yi STV Ve Kanal 7 Kurtaracak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu en çok Samanyolu TV ve Kanal 7 izleyicilerinden oy bekliyor! İşte ayrıntılar...

12 Haziran öncesinde yarış kızıştı. Siyasi partiler meydanlarda olduğu kadar televizyonlara verdikleri reklamlar aracılığıyla da büyük bir faaliyet içinde. Reklamların olumlu dönüş olduğu partilerin başında CHP geliyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu özellikle Kanal 7 ve Samanyolu gibi kanallara verdikleri reklamlardan çok umutlu olduğunu söylüyor.

Kılıçdaroğlu'na göre muhafazakar medyaya verilen reklamlar ile hiç giremediklere evlere ilk kez girme şansı yakalıyor, özellikle kadın seçmenin dünyasını değiştiriyorlar.

Kılıçdaroğlu bu değerlendirmesini Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin ile paylaştı. Küçükşahin'in bugünkü köşesinde yer alan yazıya göre Kılıçdaroğlu televizyon reklamlannı mitinglerden daha çok önemsiyor.

Sürekli olumlu dönüşler aldıklarını anlatan Kılıçdaroğlu kanallara ve programlara uygun reklam verdiklerini, izleyici profilini dikkate aldıklarını belirtiyor.

O KADIN SEÇMENİN DÜNYASINI DEĞİŞTİRECEK

Kılıçdaroğlu özellikle "Samanyolu TV ile Kanal 7" gibi televziyonlardaki reklamlardan memnun. Çünkü bu kanallarda yayınlanan reklamlarla hiç giremedikleri evlere girme şansı yakalıyorlar. Kılıçdaroğlu bunun önemini şöyle anlatıyor:

"Reklamlarımızla bu kanalları izleyen, özellikle kadın seçmenin dünyasını değiştiriyoruz. Sabah namazı sonrası televizyonu açan bu vatandaşımız karşısında kendisiyle ilgili projelerimizi buluyor. Reklam kampanyamızla hiç giremediğimiz evlere ilk kez giriyoruz. Reklamlar çok tuttu, ikinci versiyonlan geliyor, onlar da çok iyi olacak." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.