CIA'nın Seks Kasetli Komplosu

CIA'nın Seks Kasetli Komplosu

ABD istihbarat teşkilatı CIA, Bin Ladin ve Saddam'a "seks kasetli komplo" kuracaktı... İşte CIA'in iğrenç kaset komplosu.

Amerikan istihbaratını en iyi tanıyan isimlerin başında gelen Washington Post yazarı Jeff Stein, aynı gazetenin internet sitesindeki "SPY talk" adlı blogunda, Amerika'yı ve dünyayı sarsan bir haber yayınladı..

Stein'in CIA'da çalışan iki üst düzey yöneticiye dayanarak verdiği haberde, CIA'nın 2003'te Irak'ı işgal etmeden "Iraq operation group" yani "ırak operasyonu grubunun" Saddam'ı ve Bin Ladin'in itibarını düşürmek için sahte video kasetleri hazırlamayı düşündüğünü yazdı .

Buna göre bir video'da, Saddam genç erkeklerle cinsel ilişkiye girerken gösterilecekti. Gizli çekim süsü verilmiş bu görüntüler daha sonra ırak'ta dağıtılacaktı.

Bir başka videoda da El Kaide lideri Usame bin Ladin, bir kamp ateşi etrafında arkadaşları ve El Kaide militanlarıyla otururken görülecekti. Yine gizli çekim gibi gösterilecek tamamen düzmece olan bu görüntülerde bin ladin bir yandan alkollü içki içerken, bir yandan da genç erkeklerle nasıl seviştiğini anlatacaktı...

Jeff Stein'in verdiği bilgilere göre, CIA'deki toplantılarda bu fikirler ortaya atıldı. Bu fikirleri bulanlar ise ömürlerini Latin Amerika ve Asya'da geçirmiş üst düzey casuslardı. Ancak bu öneriler zamanın Operasyon Bölümü Başkanı James Pavitt ve yardımcısı Hugh Turner tarafından reddedildi.

Etiketler :