Çiçek, boş durmamış!

Çiçek, boş durmamış!

Çiçek'in 2. kez tutuklanıp serbest kaldıktan bir hafta sonra Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda 'seçilmiş subaylara' üç gün süren gizli bir seminer verdiği ortaya çıktı.

Islak imzasının yer aldığı darbe andıcı ortaya çıktıktan sonra 'terör örgütüne üye olmak' suçlamasıyla 11 Kasım 2009'de ikinci kez tutuklanan ama avukatının itirazı üzerine serbest kalan Albay Dursun Çiçek'in 18-20 Kasım tarihleri arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda bir seminer düzenlediği ortaya çıktı.

ÖZEL OLARAK SEÇTİ

Ankara'da Albay Dursun Çiçek'in özel olarak seçtiği bazı subayların katıldığı seminerin Deniz Kuvvetleri Komutanığı'nca sır gibi saklanması dikkat çekti. Komutanlığa ait internet sitesinin faaliyetler bölümünde söz konusu seminerden hiçbir şekilde bahsedilmiyor.

HERKES ŞAŞIRMIŞTI

Belirli subayların haberdar edildiği gizemli seminerin az kişi tarafından bilindiği ve gizli kalmasına özel önem verildiği belirtiliyor.

Çiçek'in semineri düzenlediği Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Karargahı'ndaki, Terörle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi Akademik Kurulu'na 4 Eylül 2009'da geçici olarak atanması da duyulunca kamuoyunca şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Çiçek imzalı "AK Parti ve Gülen Cemaati'ni Bitirme Planı" ortaya çıktıktan sonra düzenlenen seminerde yeni bir eylem planının ele alındığı iddia ediliyor.

BAŞKENTİN GÖBEĞİNDE

Adli Tıp'ın imzanın Dursun Çiçek'e ait olduğunu tespit etmesi ve ardından Genelkurmay Başkanlığı 26 Ekim 2009'da soruşturma başlattığını belirtmesine rağmen Ankara'nın göbeğinde yapılan gizli seminerin zamanlaması kafaları karıştırdı.

YENİ ŞAFAK

Etiketler :