Cihan Kamer 3 ismi transfer etmek istiyor

Cihan Kamer 3 ismi transfer etmek istiyor

Mayıs'ta başkan adayı olması beklenen Cihan Kamer, 3 ismi Fenerbahçe'ye kazandırmaya hazırlanıyor

Şike davası nedeniyle 8 aydan bu yana Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ailesinden gelen baskı nedeniyle yeniden aday olmayacağı ve sarı lacivertli kulüpte ismi öne çıkan Cihan Kamer'in başkanlık için ciddi hazırlıklar yaptığı öğrenildi. Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlık için halen şu anki yönetim kurulunda da asbaşkanlık görevini yürüten Kamer'in dışında bir isim bulunmuyor. Hak mahrumiyeti cezası alması durumunda seçime katılmasının önünde engel de oluşacak başkan Aziz Yıldırım'ın da mevcut yönetimden Cihan Kamer'in adaylığına sıcak baktığı ifade ediliyor. Kongreye tek aday olarak gireceği iddia edilen Cihan Kamer'in yönetim kuruluna eski yönetimden sadece Ünal Uzun ve Serhat Çeçen'i listesine aldığı öğrenildi.

ACUN ILICALI DA YÖNETİMDE OLACAK
Fenerbahçeli olduğu bilinen ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın da Kamer'in yeni yönetiminde yer alacağı iddia edildi. Cihan Kamer'in gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladığı, sportif direktor olarak ünlü İtalyan hoca Marcello Lippi'ye teklifte bulunulduğu ve ilk gorüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi. Kamer'in Lippi ile her konuda anlaştığı belirtilirken, İtalyan hocanın en önemli şartının Fenerbahce'nin şike soruşturması sebebiyle bir ceza almaması olduğu öğrenildi. Kariyerinde Juventus ile Şampiyonlar Ligi ve İtalya Seri A şampiyonlukları bulunan Lippi, en son 2010 Dünya Kupası'nda İtalya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapmış, ilk turda elenince görevden ayrılmıştı. Lippi, İtalya'nın ardından bir takım çalıştırmadı.

"FATİH HOCAYA SÖZÜM VAR"
Fenerbahçe Başkanlığı için aday olmayı planlayan Cihan Kamer, yıldız futbolcu transferi için de kolları sıvadı. Kamer'in ilk etapta Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Hamit Altıntop ile Lassana Diarra'ya teklif götürdüğü de öğrenildi. Bu transferler icin ilk görüşme futbolcuların Türk menajeri Marco Kırdemir ile yapıldı. Diarra için olumlu yanıt alındı ancak Hamit'in, "Fatih Terim'e söz verdim" diyerek önümüzdeki sezon Galatasaray ile anlaştığını belirttiği öğrenildi. Buna rağmen Cihan Kamer'in ekibinin önümüzdeki hafta İspanya'ya giderek her iki futbolcu ile yüz yüze konuşarak iki transferi lig bitmeden sonuçlandırmayı planladıkları öğrenildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.