'Cihaner, Denizli’ye sürülen yüz karasıdır'

'Cihaner, Denizli’ye sürülen yüz karasıdır'

AK Parti Denizli 1. sıra milletvekili adayı ve eski Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, CHP 2.sıra adayı İlhan Cihaner’in Denizli’ye sürülen bir yüz karası olduğunu söyledi.

AK Parti Denizli 1. sıra milletvekili adayı ve eski Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi, CHP 2.sıra adayı İlhan Cihaner’in Denizli’ye sürülen bir yüz karası olduğunu söyledi. Denizli’nin bu yüz karasını temizleyeceğini belirten Zeybekçi, bununla birlikte Denizli’nin demokrasiye inanmayanlara ve kanun dışı hareketlere en güzel cevabı 12 Haziran'da vereceğini ifade etti.         

Memleketi Denizli’nin Tavas ilçesinde partisinin düzenlediği mitingde konuşan Zeybekçi, “Bugüne kadar Denizli milletvekili adayları hakkında hiç konuşmadım, konuşmayacağım da. Her adaya saygım var. Biri hariç. Onu siz çok iyi biliyorsunuz. Demokrasiye inanmayan, kanun dışı işler yapan birisine CHP Denizli’ye yüz karası olarak gönderdi. Bunu en güzel tepkiyi sizin sandıkta göstereceğinize inanıyorum. Bu lekeyi ülkemiz adına temizlemek Denizli’ye düştü. Kimse Denizli’mizi kirletemez. Denizli Türk Demokrasisi adına üzerine düşeni yapacaktır.” dedi

Zeybekçi, miting öncesi kendisine kına yakılması üzerine, “askere giden her gence vatana feda olsun diye kına yakılır, hemşerilerim de bana vatanıma feda olarak seçmişler, kına yakıp gönderiyorlar.” diye konuştu. Zeybekçi, gördüğü ilgi karşısında bugüne kadar eşi hariç kimseye anlatmadığı bir hikayesini de ilk defa Tavas mitinginde anlatmak zorunda kaldığını belirterek, şöyle devam etti: “Bu benim için bir sırdı. Manzarayı görünce dayanamadım anlatacağım. Ben küçük yaşlarda tütün tarlalarında yetiştim. Fakir bir ailenin çocuğuydum. Ortaokula son gün bir tanıdık velim oldu, o şekilde kayıt oldum. Üniversite yıllarımda ise tavan arasında bir metre yüksekliği ve üzerinde kiremit olan yerde kaldım. Günde sadece öğle yemeğiyle günlerce idare etmek zorunda kaldım. Bu yaşadıklarımı anneme ve babama bile üzülmesinler diye söylemedin. Bugüne kadar sadece eşime anlattım. Bu yokluklar içinde bu kadar güzel okullarda okumama, sahip olduğum mal varlığıma ve geldiğim konumuma Allah’ın bana bir lütfu, mucizesi olarak görüyorum. Milletimden aldığımı yine milletime vermek için aday oldum.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.