Çılgın aşık otobüsün önünü kesti

Çılgın aşık otobüsün önünü kesti

Edirne'de sevgilisi tarafından terk edilen çılgın aşık, tekrar barışabilmek için pankart açıp, elinde gülle sevgilisinin de içinde bulunduğu otobüsün önünü kesti.

Sürpriz karşısında duygulanan genç kız, önce barışmak istemedi ancak daha sonra sevgilisine sarılarak barışma teklifini kabul etti.

Edirne'de Trakya Üniversitesinde öğrenim gören Besim Vatan, kıskançlık nedeniyle kendisini terk eden Tuğba U.(18) ile tekrar barışmak için sevgilisinin içinde bulunduğu yolcu otobüsünün önünü otogar girişinde açtığı pankartla kesti ve sevgilisinden af diledi. Çılgın aşığın bu girişimi ile iki sevgiliyi barıştırdı.

Üniversite öğrencisi, "Çılgın Türk" lakaplı Besim Vatan ile aynı okul öğrencisi Tuğba U., bir süre önce sevgili oldular. Ancak ikili arasında çıkan kıskançlık tartışmalarını nedeniyle Tuğba, Besim Vatan'dan ayrıldı ve hafta sonu tatili için İstanbul'daki ailesinin yanına gitti. Tuğba'yı çok seven Besim ise tekrar sevgilisi ile barışmak için arkadaşlarından yardım istedi. Bunun üzerine Besim, yakın arkadaşlarını kameraya çekti ve hepsine 'Besim seni çok seviyor' dedirtti. Bu görüntüleri ve birlikteyken çektirdikleri fotoğrafları birleştiren Besim Vatan, bir slayt gösterisi hazırladı. Bu görüntüye flaş bellekte yükleyen Besim Vatan, İstanbul'a giden ve saat 11.00'da tekrar Edirne'ye dönecek olan şehirlerarası bir otobüs firması ile konuştu ve yardım istedi. Otobüs yetkilileri de yardım etmeyi kabul etmeyince görüntü yüklü olan flaş belleği muavine verdi.

Hazırlıklarını sürdüren Besim Vatan ise, büyük bir beze boya ile 'Tuğba Seni Çok Seviyorum' yazdı ve Edirne Otogarı'nın önünde beklemeye başladı. Anlaşma gereği de otobüsün muavini, Edirne'ye girişte flaş belleği verdi ve içindeki görüntüyü koltuktaki ekrandan izlemesini istedi.

Edirne Otogarı önünde bekleyen Besim Vatan, elindeki gül ve iki arkadaşının tuttuğu 'Tuğba Seni Çok Seviyorum' yazılı pankartla otobüsün önünü kesti. Otobüsün şoförü kapıyı açtı ve otobüse binen Besim, koltukta oturan ve hiçbir şeyden habersiz Tuğba U.'ya gülü verdi. Ardından da otobüsten indi. Bu sürpriz sonrası çok şaşıran genç kız, ilk başta barışma teklifini kabul etmedi. Yapılan sürpriz karşısında çok şaşırdığını söyleyen Tuğba U., "Çok şaşırdım, böyle bir şey beklemiyordum, yaptıkları için teşekkür ederim ancak barışmam" dedi.

Bir süre yalnız kalan ve konuşan sevgililer kısa konuşmanın ardından birbirlerine sarılarak barıştı. İki sevgili daha sonra taksiye binerek otogardan ayrıldı.

İHA 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.