Cim Bom ile Sivasspor 12. randevuya çıkıyor

Cim Bom ile Sivasspor 12. randevuya çıkıyor

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile Sivasspor ilk resmi maçta karşı karşıya gelecek

Yarın saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada hakemler Kuddusi Müftüoğlu, Adil Sinem, Muharrem Yılmaz 4. Hakem Hakan Özkan görev yapacak. İstanbul’da maç günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 12, en düşük ise 4 derece olacağı tahmin ediliyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de ilk devre maçları sonunda topladığı 23 puanla 9’uncu sırada bulunuyor. Sarı - kırmızılı ekip, ligde oynadığı 17 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 19 gol bırakan Galatasaray, kendi kalesinde ise 21 gol gördü.

Galatasaray, iç sahada oynadığı sekiz maçtan ise 9 puan çıkardı. İlk devre maçlarında Ali Sami Yen Stadı’nda Gaziantepspor, Antalyaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u mağlup eden sarı - kırmızılı ekip, Bursaspor, Ankaragücü, Manisaspor, Beşiktaş ve Gençlerbirliği’ne ise mağlup oldu.

SİVASSPOR İLE 12. KEZ

Galatasaray ile Sivasspor, Süper Lig'de yarın 12’nci kez karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak olan maç öncesinde iki takım arasında oynanan maçlarda Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor.

Galatasaray, 11 maçta 6 galibiyet elde ederken, Sivasspor sahadan iki kez 3 puanla ayrılan taraf oldu. Üç karşılaşmada ise taraftarlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Bu maçlarda Galatasaray rakip filelere 19 gol gönderirken, Sivaspor ise 11 gol kaydetti. Ligin ilk yarısında Sivas’ta oynanan karşılaşmayı Sivasspor 2-1 kazanmıştı.

SİVASSPOR'DA ÇALIMBAY İDDİALI

Ligin ilk yarısını topladığı 15 puanla, 15’inci sırada tamamlayan Sivasspor, sezona Mesut Bakkal ile başlamıştı. Ligde, ilk 10 haftasında sadece bir galibiyet çıkartabilen Sivasspor’da 10. haftada göreve sezona Eskişehirspor ile başlayan Rıza Çalımbay getirildi.

Rıza Çalımbay’la daha istikrarlı bir görüntü sergileyen kırmızı - beyazlılar ilk devrenin ikinci bölümünde 8 puan topladı. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı karşılaşmalardan galibiyet çıkaramayan Sivasspor, oynadığı 9 karşılaşmada 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Galatasaray maçı için İstanbul'da kamp yapan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, stadın ilk resmi maçında tarihe geçmek istediklerini ve sahadan galibiyetle ayrılacaklarını iddia etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :