Cim Bom'da deprem

Cim Bom'da deprem

G.Saray’da kötü sonuçlar ve Belediye yenilgisi sinirleri iyice gerildi. Baros ile Pino tekme ve yumrukla birbirine girdi.

Ve sonunda G.Saray’da bu da yaşandı... Cimbom’un dün sabah Gaziantep ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşı için yaptığı antrenmanda bir anda ortalık ‘toz duman’ oldu. Kötü bir sezon geçiren ve önceki akşam yaşanan İstanbul BŞB yenilgisi nedeniyle bir hayli gergin ve üzüntülü olan Sarı-Kırmızılı futbolcular, teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde çalışırken sinir katsayısı iyice yükseldi.

Belediye karşılaşması sonrası Culio ile ‘pas kavgası’ yapan Milan Baros, bu kez de idmanın başında pozisyonları tartışırken Pino ile kapıştı. Son derece sinirli görünen ikili bir anda birbirlerine gidip, yumruklaştı.

Bunun üzerine araya giren futbolcular, ikiliyi güçlükle ayırdı. Ancak bir türlü sakinleşmeyen Pino, kimseye bir şey söylemeden idman sahasını terkedip, tesislere girdi. Daha sonra da görevlilerin tüm çabalarına karşın aracına binerek Metin Oktay Tesisleri’nden sinirli bir şekilde ayrıldı.

Baros’un 2 gündür takındığı kavgacı tutum ve Pino’nun kimseyi dinlemeden tesislerden ayrılması “G.Saray’ın çivisi çıktı” yorumunun yapılmasına neden oldu.

"TELEFONU YOK BAŞKANIM"

Baros ile Pino arasında yaşanan bu tatsız olay ve Pino’nun tesislerden ayrılmasının ardından gelişmeleri öğrenen başkan Adnan Polat tesislere geldi.

Polat, görevlilere “Pino’yu arayın ve hemen çağırın” dedi. Ancak görevlilerin tüm aramalarına karşın cep telefonundan ulaşılamadı. Bunun üzerine Polat ısrarla “Bulun ve hemen buraya getirin” diye sert bir çıkış yaptı.

Cep telefonu kapalı, ev telefonu da bilinmediği için Pino’ya ulaşmak mümkün olmadı. Bunun üzerine başkan Adnan Polat iyice küplere bindi ve tüm takımı Florya’da adeta içtimaya çekerek, teker teker hepsinin cep ve ev telefonlarını görevlilere not ettirdi.

FATURASI AĞIR OLACAK

Galatasaray yönetimi, takımın gidişinden hiç memnun değil. İstanbul BŞB maçından sonra saha içinde kavga eden Baros ve Culio’nun yanı sıra, aynı davranışı sürdüren Baros’un, idmanda da Pino ile yumruklaşması nedeniyle ağır para cezası alması bekleniyor.

KUPA MAÇI SONRASI BÜTÜN TAKIM KADRO DIŞI OLABİLİR

Bu arada G.Antep kupa rövanşının sonucuna göre bütün takıma da ağır cezalar ve kadro dışı bırakma kararlarının bile gelebileceği öğrenildi. Performanslarıyla büyük hayalkırıklığı yaratan bazı oyuncuların kızağa çekileceği, özel hayatlarına dikkat etmeyen genç isimlerin ve bazı yabancı oyuncuların da kadro dışı bırakılmaları gerektiği artık iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı.

"YA AVRUPA YA GİDERSİNİZ"
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Pino kriziyle sinirleri iyice ‘tavan’ yapınca takımla bir toplantı gerçekleştirdi.

Polat, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor ile oynayacakları rövanş maçının kendilerinin kaderini belirleyeceğini futbolculara bir kez daha hatırlatarak “Ya Galatasaray seneye Avrupa kupalarında olur ya da bu takımda herkes kendisine kulüp arasın. Biz sizlerin başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yaptık. Her türlü imkanı sağladık. Ancak camia olarak bir türlü beklediğimizin karşılığını alamadık. Burası Galatasaray Kulübü. Onun adını küçük düşürmeye kimsenin hakkı yok. Herkes ayağını denk alsın” diye uyarılarda bulundu.

"HEP HÜSRAN YAŞIYORUZ"

Bu gelişmelerin ardından sıra teknik direktör Gheorghe Hagi’ye de geldi. Başkan Adnan Polat, Rumen teknik adamla baş başa bir görüşme yapıp, ‘artık sabrının taştığını’ dile getirdi. Polat’ın Hagi’ye şu uyarılarda bulunduğu öğrenildi:

“Bu takım neden hâlâ düzelmiyor? Şimdiye kadar her istediğini yerine getirmek için uğraştık. Devre arasında istediğin oyuncuları da transfer ettik. Ama takımda değişen hiçbir şey yok. Sonuçta hep hüsran yaşıyoruz. Saha içindeki başarısızlıklar nedeniyle yaptığımız iyi işler de görünmüyor. Gaziantep maçını kazanıp, kupada yarı finale yükselmemiz gerekiyor. Artık camianın başarısızlığa hiç tahammülü kalmadı. Önümüzde tek yol olarak galibiyet var.”

BU DA ‘ADNANSİLİN!'

Cimbom’da Baros-Pino kavgası sonrası Florya Metin Oktay Tesisleri’nin yolunu tutan Başkan Adnan Polat, bu hafta takıma ‘özel ilgi’ gösterecek. Gaziantepspor ile çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşı için Florya’yı ‘mesken edinecek’ olan Polat için “Tek tutunacak dalları kupa kaldı. Başarı şart. Bu nedenle futbolculara Adnansilin yapacak” yorumunda bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :