Cimbom Albayrak'ı Ağlattı

Cimbom Albayrak'ı Ağlattı

Galatasaray 2-0 öne geçtiğinde çıldırdı, 3-2 yenildiğinde ise çöktü.. Abdurrahim Albayrak CNN Türk ekranında hüngür hüngür ağladı..

CNN Türk'te Reha Muhtar'ın konuğu olan Abdurrahim Albayrak, gözyaşlarına hakim olamazken, takım hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

LİNCOLN BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE OYNAMADI

Lincoln'e ateş püsküren Albayrak, "2-0 öne geçiyoruz ama defans ve kalecimizin ortak hatasıyla iki inanılmaz gol yiyoruz. Bu takımın lideri olan Lincoln'ü bu gece apar topar bir uçağın en arka koltuğuna koyup postalamaları lazım. Ben hayatımda hiç bir Galatasarayfutbolcuyu eleştirmedim ama, Sabri'nin bu kadar koştuğu, Arda'nın kendini parçaladığı Ayhan'ın kendisini adeta öldürdüğü bir ortamda Lincol'ü göremedik. Hemen aldığı parayı da iade etsin ve nereye giderse gitsin.. Lincoln'ü asla affetmeyeceğim ve hiç bir Galatasaray taraftarı da affetmeyecek" dedi..

Lincoln'ün Bülent Korkmaz'ı sabote ettiğini iddia eden Albayrak, "Demek ki Trabzon'da hoca onu yanında oturttuğu için kasıtlı bir şekilde oynamadı.. Oynamadı ve oynamak istemedi.." dedi..

BEN NELER NELER BİLİYORUM AMA..

Bu açıklamalardan sonra gözyaşlarına hakim olamayan ve sık sık, "Olamaz böyle bir şey" diyerek hayıflanan Albayrak, "İnanamıyorum. Yenildiğimize inanmak istemiyorum. Biz nasıl 5 dakika içinde 2 gol yedik. Bu bir kabus mu?" diyerek adeta kahroldu..

Programda daha sonra söz alan Tanju Çolak, Galatasaray'ın içinde tuhaf şeyler yaşandığını söyleyince başını iki yana sallayan Abdurrahim Albayrak, "Ah ben neler neler biliyorum. Ben bu Lincoln'ün neler yaptığını iyi biliyorum ama konuşamıyorum" diyerek Cimbom'un içindeki iç huzursuzluğa dikkat çekti..

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :