Cimbomun Panathinaikos 11'i

Cimbomun Panathinaikos 11'i

Servet'in eksikliğinde savunmada Emreler yer alacak.

Sarı-kırmızılı takımda savunma oyuncuları Gökhan Zan ve Servet Çetin yok.

Panathinaikos'a konuk olacak Galatasaray savunmada sıkıntı yaşıyor.

Sakatlığı devam eden Gökhan Zan'dan sonra ağır gribal enfeksiyon geçiren Servet de takımdaki yerini alamayacak.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın defansta Emre Aşık-Emre Güngör ikilisine şans vermesi bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda Linderoth, Aydın ve Ayhan da kadroda yok.

Rijkaard, "maçın zor olup olmayacağını bilemiyorum ama ilginç bir mücadele olacak. Panathinaikos iyi bir takım ve iyi futbolcuları var. Servet'in yokluğu bizim için büyük bir kayıp ama bu eksiklik bizim motivasyonumuzu etkilemedi" dedi.

Yunan ekibinde cezalı Fransız golcü Djibril Cisse'nin dışında eksik bulunmuyor.

Panathinaikos teknik direktörü Henk ten Cate, Barcelona'da Frank Rijkaard'ın yardımcılığını yapmış; ikili iki lig ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Ten Cate, "mücadelenin göz alıcı olacağını düşünüyorum. Galatasaray çok iyi bir takım ancak eşit kuvvetlere sahibiz. Cisse'nin forma giymeyecek olması bizim için büyük bir kayıp ama çok iyi iş yapan başka oyuncularımız da var.

Muhtemel 11

Galatasaray'ın sahaya Leo Franco, Sabri, Emre Aşık, Emre Güngör, Hakan, Keita, Mehmet Topal, Mustafa, Elano (Kewell), Arda, Baros 11'i ile çıkması bekleniyor.

OAKA Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı İtalyan Paolo Tagliavento yönetecek. Karşılaşma TNT karasal yayını ve Digital platform D Smart 30'uncu kanaldan naklen ekrana gelecek.

F Grubu'ndaki diğer maçta Sturm Graz, Dinamo Bükreş'i konuk edecek.

Etiketler :