Cinnet getirip ailesini yok etti

Cinnet getirip ailesini yok etti

Pendik'te, manav Hüseyin Erden henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar etmeye kalkıştı.

Pendik'te, manav Hüseyin Erden (50), henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Fikriye Erden (38) ile çocukları Ezgi (13) ve Melih'i (11) bıçakla öldürdükten sonra intihar etmek istedi. Bıçakla kendisini de yaralayan Hüseyin Erden hastaneye kaldırıldı.

Olay, Pendik Esenyalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, akşam işten eve gelen Hüseyin Erden, cinnet geçirerek önce tartıştığı eşini Fikriye Erden'i boğazını keserek öldürdü. Daha sonra evde bulunan çocukları Ezgi ve Melih'i de öldüren Hüseyin Erden, elindeki bıçağı kendisine sapladı.

Gürültüyü duyan komşuların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Eve giren polis memurları gördükleri manzara karşısında şok oldu. 3 kişinin öldüğünü belirleyen ekipler, elinde bıçakla yaralı halde buldukları Hüseyin Erden'i ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırdı.

Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Etiketler :