Cips paketinden yavru fare çıktı

Cips paketinden yavru fare çıktı

İngiltere'de bir kadın marketten yeni aldığı cips paketinin içinden yavru fareler çıkınca şok oldu

Liz Wray, Tesco süpermarket zincirinin Aston, Birmingham'daki şubesinden cuma günü bir paket cips satın aldı. Daha sonra açtığı paketin içinden yarım düzine kadar yavru fare çıktı.

İki çocuk annesi, pembe renktesi yavru farelerin McCoys cips paketinin içinden çıkmalarıyla şoke olurken, hemeh cep telefonuyla farelerin fotoğraflarını çekip, mağaza müdürünün karşısına çıktı. 40'lı yaşlarındaki Liz, mağaza yetkililerine durumu anlattıklarında verdikleri tepki karşısında şaşkına döndüğünü anlatıyor:

"İşyerinden bir arkadaşımlaydım. Cips almak için uzandı ve çığlık atmaya başladı. Aniden paketten küçük pembe şeyler çıktı ve önümüzde duruyorlardı.

Yarım düzine kadarlardı ve cipslerdeki farklı deliklerden tımanıyorlardı, gözlerimize inanamadık. Mağaza müdürüne olanları anlattığımda 'Fazla bir şey yapamıyoruz, çünkü yakında bir kanal ve demiryolu var, fareler buradan geliyorlar' dedi. Bana söylediklerine inanamadım. Her şey korkunçtu. Tüm yaptıkları farelerin üzerine bir karton kutu koymak ve marketteki bir koridoru kapatmak oldu. Bunun normal bir politika olup olmadığını sorduğumda ise mağazayı kapatamayacaklarını söylediler.

Bunun üzerine şikayette bulundum. Mağazayı tamamen kapatmaları gerekiyordu."
Tesco'dan bir sözcü, olayla ilgili üzüntülerini bildirirken, sorunla ilgilenildiğini ve artık problem kalmadığını savundu.

Etiketler :