Çirkin komploda flaş gelişme

Çirkin komploda flaş gelişme

İrtica eylem planını sızdıran savcı ve polis için suç duşurusunda bulunuldu... Savcılar ve polisler görevi ihmalle suçlanıyor...

Tutuklu bulunan Öztürk, ofisinde bulunan ve "sahte mi değil mi" tartışması yapılan belgenin, basına sızdırılması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Avukat Serdar Öztürk'ün avukatları dosya üzerinde kısıtlama olduğu gerekçesiyle kendilerine bile bilgi verilmediği halde, Serdar Öztürk'ün bürosunda çıktığı ileri sürülen "İrtica ile Mücadele Planı" adlı belgenin gazetecilere sızdırıldırıldığı için soruşturmanın gizliliğinin ihlal edildiğini belirterek suç duyurusunda bulundular.

Serdar Öztürk'ün avukatları tarafından Fatih Cumhuriyet Savcılığına verilen suç duyurusu dilekçesinde, İstanbul Emniyet müdürlüğü, Terörle Mücadele Şubesi, Sağ Terör Büro amirliği görevlileri, Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılar, haberi yayınlayan Taraf Gazetesi ve yazan Taraf muhabiri hakkında soruşturma yapılarak soruşturmanın gizliliğini ihlal edenlerin tespit edilerek cezalandırılmasını istedi.

Öztürk'ün başvurusu belgenin gerçekliği tartışmasına yeni bir boyut getirdi.

Etiketler :