Çirkin sözlere ilk tepkiler...

Çirkin sözlere ilk tepkiler...

Sanat camiası şu sıralar resmen şokta! Şarkıcı Bülent Ersoy, jürisi olduğu bir ses yarışmasında yarışmacıya öyle bir nasihat verdi ki duyanlar şok geçirdi! Tepkiler gecikmedi!

Sanat camiası böyle bir çirkinli daha önce hiç duymadı! Hele ekrandan canlı canlı hiç duymadı!

Adına 'iğrençlik' denecek bir rezalet FOX TV ekranlarında yaşandı. Şarkıcı Bülent Ersoy, jürisi olduğu POPSTAR ALATURKA isimli ses yarışmasında, yarışmacıya öyle bir nasihat verdi ki duyanlar kulaklarına inanamadı! Ersoy yarışmacıya 'Sana kaset yapanın sevgilisi ol, her istediğini yap... ' diyerek iğrenç bir nasihatte bulundu. Tabi bu nasihat bu kadarla sınırlı değil. Terbiyemiz müsade etmediği için iğrenç sözleri siz değerli okurlarımızla paylaşmıyoruz!

Bu nasihate tepkiler gecikmedi!

İlk tepki Hülya Avşar'dan geldi. Avşar, 'Bunu nasıl der? Kulaklarıma inanamadım. Çocukların televizyon izlediği bir saatte böyle birşey nasıl söylenebilir. Onun ünlü olması onun bu kadar rahatsız edici konuşması.. Doğru değil' derken ses dünyasının önemli isimlerinden Zerrin Özer 'Buna inanamıyorum. Bu bir şaka mı? Çok kızgınım şu an! Bu olacak iş değil, edilecek laf değil! Eskiden utanırdık!' sözleri ile tepki gösterdi.

Bu iğrenç muhabbeti ilgili kuruma şikayet etmek için Alo RTÜK 178 Şikayet Hattı'nı arayabilirsiniz.

Www.Moralhaber.

Etiketler :