Coca Cola Yahudiye emanet

Coca Cola Yahudiye emanet

Terör devleti İsrail'in en büyük mali destekçilerinden birisi olarak addedilen Coca Cola, Türkiye sorumluluğunu bir İstanbul Yahudisi'ne emanet etti.

Geçen hafta bu göreve getirilen Galya Frayman Molinas, kariyer basamaklarını Lux, Omo, Rinso ve Rexona gibi ürünleri pazarlayan Unilever gibi Yahudi kökenli sermayeye sahip bir firmada yapmasıyla dikkat çekiyor.

Galya Frayman Molinas, dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Coca-Cola Company'nin Türkiye Genel Müdürü oldu. Yaklaşık 13 yıldır Coca-Cola'da çalışmaya başlayan Galya Frayman Molinas, 2007 yılında 42 ülkeden sorumlu Avrasya Grubu Pazarlama Direktörlüğü'ne getirildi. Geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana Coca Cola Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Molinas, geçtiğimiz hafta da Genel Müdürlük koltuğunu devraldı.

İstanbul'da Alman Lisesi'nin ardından Boğaziçi Üniversitesi'ni bitirdikten sonra iş hayatına Unilever'de Kişisel Bakım Grubu Ürün Yöneticisi olarak başladı. Lever A.Ş. Pazarlama Bölümü'nde Lux ve Rexona markalarının dahil olduğu Kişisel Bakım Grubu Ürün Yöneticisi olarak çalışmaya başlayan Molinas, daha sonra ise Omo, Rinso ve Yumoş markalarından sorumlu olarak çalıştı.

Coca Cola Türkiye'nin yeni genel müdürü Galya Frayman Molinas, yoğun iş temposuna rağmen Yahudi cemaatinin ibadet ve diğer etkinliklerine katılıyor. Şalom gazetesinde bu tür etkinlikler katılımı ile haber olan Molinas, son olarak Yahudi kültürünün slogan cümlelerinden olan "hineni" (ben buradayım) konseptiyle hazırlanan Limmud Festivali'nde yönetici ve konuşmacı olarak görev aldı.

Etiketler :