Çocuklarını yiyen kadın tutuklandı!

Çocuklarını yiyen kadın tutuklandı!

Vahşet! 1 ve 5 yaşlarındaki çocuklarını kestikten sonra yiyen kadın tutuklandı

Tayland'ın kuzeyindeki Chiang Mai şehrinde bugün içler acısı bir olay meydana geldi ve bütün halkın kanını dondurdu. Polis raporlarına göre bir kadın iki çocuğunu kesip yemekten dolayı tutuklandı.

Polise gelen ihbarda bir kadının biri 1 diğeri 5 yaşındaki iki oğlunu kesip doğradığı iddia edilmişti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri kadının evine girdiklerinde gördükleri manzaraya inanamadılar. Kadın yere uzanmış uyuyordu ve etrafında da kendi çocuklarının bedenlerinin parçaları duruyordu. Polis merkezinde sorguya alınan kadın bütün soruları cevapsız bıraktı. Yapılan araştırma sonucu kadının 2007 yılında ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü anlaşıldı. Raporlara ve kocasının ifadesine göre kadın son bir yada iki aydır ilaç kullanmayı bırakmıştı.

"Bir kaç günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekmişti ve dönerken ona ihtiyacı olan ilaçları getirecektim. Böyle bir şey yapabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi" sözleriyle acılı baba hayretini dile getirdi. Polis kadının halisünasyonlar gördüğünü ve sürekli kendisine zarar vermeye gelen birinden bahsettiğini bildirdi. Yapılan tetkikler üzerine katil olarak suçlanan kadının akli dengesinin yerinde olmaması sebebiyle cezasının düşmesine ve Suan Prung Akıl Hastanesinde tedavi altına alınması karar verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.