Cola'dan hamam böceği çıktı

Cola'dan hamam böceği çıktı

Adana'da bir kişinin iftar için aldığı ünlü bir firmaya ait gazlı içecek şişesinden böcek çıktı. Böceği noterde tastik ettiren vatandaş yasal süreç başlattı. Üretici firma yetkilisi ise 'olasılığa' sığındı

Kapalı şişedeki böceği, bilir kişi nezaretinde noterden onaylatan kişi, yasal süreç başlattığını bildirdi.

Adana'da bir mühendislik firmasında işçi olarak çalışan Eser Erduru, yaklaşık bir hafta önce iş çıkışı iftar için marketten 1,5 litrelik bir gazlı içecek alarak evine gittiğini söyledi.

Evde yemeğe oturdukları sırada açmak için eline aldığı gazlı içeceğin içerisinde böcek türü bir şey gördüğünü belirten Erduru, ''Ben ve evde bulunanlar büyük şaşkınlık yaşadık. Ünlü bir firmanın ürününde böyle bir şeyle karşılaşacağımızı düşünmezdim. Böceği görenler bu markayı içmekten vazgeçiyor'' dedi.

"MİLYONDA BİR DE OLSA OLABİLİR"
Böceği bilirkişi nezaretinde noterden tasdik ettirdiğini de anlatan Erduru, hakkını aramak için yasal süreç başlattığını da bildirdi. Bilirkişi huzurunda noterden onaylanan tespit tutanağında ise gazlı içecek şişesinin kapağının hiç açılmadığı ve içerisinde hamam böceğine benzer bir böceğin görüldüğü belirtiliyor.

Şişe içerisindeki böceğin insan sağlığına zararlı olabileceğinin de belirtildiği tutanakta, şişenin içerisinde olması gereken gazlı içeceğin bulunduğu, şişenin sert bir şekilde şişik olduğu ifade ediliyor. Öte yandan üretici firmanın üst düzey bir yöneticisi üretim bandında milyonda bir de olsa bu tür durumların yaşanabileceğini belirtti.

Etiketler :