Çölaşan: İyi ki CHP İktidar Olmadı

Çölaşan: İyi ki CHP İktidar Olmadı

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan bugünkü yazısında CHP'yi sert bir dille eleştirdi ve AKP'ye övgüler yağdırdı.

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan bugünkü yazısında, 12 Haziran seçimleri sonrası CHP'de yaşanan tartışmaları kaleme aldı.

En sıkı Ak Parti muhalifi yazarlardan biri olan Çölaşan, yazısında CHP'de yaşananları sert bir dille eleştirirken, Erdoğan'a yönelik çeşitli övgülerde bulunuyor. Erdoğan'a ve Ak Parti'deki düzene dikkat çeken Çölaşan, 'CHP iyi ki iktidar olmadı' şeklinde bir söylemde bulunuyor.

İşte Çölaşan'ın yazısında öne çıkan o kısımlar:

AK PARTİ'DEKİ DÜZENE ÖVGÜ

''CHP'nin karşısında güçlü bir iktidar partisi var. Dikkat ediniz, o parti seçim öncesinde bazı bakanlarını liste dışı bıraktı. Pek çok milletvekilini de listeye koymadı. Onlar artık Meclis'te yok. Peki bu süreşte bunlardan biri olsun ağzını açıp tek bir kelime söyledimi? Kendisine oyun oynandığını, haksızlık edildiğini söyleyen, parti yönetimini bu açılardan eleştiren bir tek Allah kulu çıktımı?

Belki diyeceksiniz ki '' O partide söz söyleme özgürlüğü yok, tek şahıs yönetimi var. Hepsi birbirinin açığını biliyor. Hepsi Tayyip'in ağzına bakıyor. O yüzden konuşamazlar.

KAN GÖVDEYİ GÖTÜRÜRDÜ

Varsayalım mucize gerçekleşmiş ve CHP iktidar olmuştu. Kılıçdaroğlu bakanları belirleyecekti. İlk kıyamet daha liste hazırlanırken kopardı. Sonra muhalefet görevini yine CHP hizipleri üstlenir, kendi bakanlarını yıpratma yarışına aynı kimseler girerdi. Neyseki ortada iktidar miktidar yok. Muhalefette kaldılar ama neredeyse kan gövdeyi götürmeye başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.