Colin Kazım ameliyattan çıktı

Colin Kazım ameliyattan çıktı

Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım Richards, bu sabah geçirdiği trafik kazası sonrası sağ el bileğinde oluşan kırık nedeniyle ameliyat edildi

Geçirdiği trafik kazasının ardından Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Kazım, El Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından, sağ el bileğinden ameliyat edildi.

 

Yaklaşık 2 saat süren operasyonun ardından basın toplantısı yapan Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, ameliyatın başarılı geçtiğini ifade ederek, “Genel beden travması var. Vücudunun değişik yerlerinde yumuşak doku ezilmeleri mevcut. Sağ el bileğinde eklemi de içeren, yerinden oynamış bir kırık bizi tedirgin etti.

 

Ameliyat gerektiren bir kırıktı ve ameliyat yapıldı. Ameliyatı başarılı sonuçlandı” dedi.

 

Genel beden travması ve doku zedelenmelerinin iyileşme dönemi içinde, Kazım'ın bileğindeki kırığın da yerine kaynayacağını aktaran Nalbantoğlu, “Efektif planlama uyguladığımız bir ameliyat oldu. Bu yüzden antrenmanlarına ve futbol hayatına çok hızlı döneceğini tahmin ediyorum. İlk haftasında antrenmanlarına başlama izni vereceğiz. İkinci ve üçüncü haftalarda ise her şey yolunda giderse, normal müsabakalarına çıkmasını planlıyoruz. Ağrıları ve bir takım değerlendirmeler nedeniyle, Kazım'ı bu akşam hastanede tutup, yarın taburcu edeceğiz” diye konuştu.

 

Nalbantoğlu, yapılan ameliyatın psikolojik olarak futbolcu için herhangi bir sorun yaşatmayacağını da sözlerine ekledi.

 

Basın toplantısında yer alan Fenerbahçe Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık ise Kazım'ın şu an durumunda büyük bir sorun görmediklerini anlatarak, “Yarından itibaren bize verilecek. Tedavisini tesislerimizde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan, Kazım'ın ameliyatını gerçekleştiren Doç. Dr. Nalbantoğlu, daha önce Bodrum'da geçirdiği bir tekne kazasında parmağı kopan eski Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de operasyonunu başarıyla yapmıştı.

 

Diğer yandan, hastanede tedavisi süren Colin Kazım Richards'ı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un yanı sıra, sportif direktör Aykut Kocaman, idari menajer Hasan Çetinkaya, futbolcular Emre Belözoğlu, Semih Şentürk, Cristian, Dos Santos ve Özer Hurmacı da ziyaret etti

Etiketler :