Colin Kazım Cimbom'a MI?

Colin Kazım Cimbom'a MI?

Fenerbahçe’de sıkıntılı günler geçiren Colin Kazım’la Galatasaray temasa geçti.

 

 

Yönetimin futbolcunun ailesine yakın bir isim üzerinden baba Rodney’le temasa geçtiği ve milli futbolcunun transfere sıcak bakıp bakmadığını sorduğu öğrenildi.

Kazım’ın Fenerbahçe’de yaşadıklarından dolayı son derece üzgün ve tepkili olduğu belirtilirken, Ocak ayında takımdan ayrılmasının yüksek olasılık olduğu bildirildi. Galatasaray’ın bundan sonraki süreçte Kazım’la temasları yoğunlaştırması beklenirken, milli futbolcunun bu transferdeki tek kaygısı ise ezeli rakibe transfer olmaktan dolayı kendisine yönelik olası tepkiler.

Forma şansı bulamadığı için maç başı alacaklarından da mahrum kalan Kazım’ın, sözleşmesi sezon sonunda bittiği için, ara transfer dönemiyle birlikte, yasal olarak, istediği takımla görüşme, protokol anlaşması yapma hakkı bulunuyor. Kazım, Fenerbahçe’den yıllık net 1 milyon 300 bin Avro alıyor. Galatasaray’ın da Kazım’a istediği parayı vereceği belirtildi.

Galatasaray’ın gündemine gelen Colin Kazım’ın Fenerbahçe’ye transferinde inisiyatifi olan FIFA menajeri Aytaç Erenler, şu anda milli futbolcuyla ilgili pek çok temasın olduğunu söyledi.

ÇOK YIPRANDI VE MUTSUZ

Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan Erenler, Kazım’ın çok yıprandığını ve mutsuz olduğunu belirterek, “Kazım, yetenekli güçlü bir oyuncu, sürekli oynamak istiyor. Oynamadığı zaman kendince burukluklar yaşıyor. Bu onun performansına yansıyor. Aykut hoca tamamen tarafsız olarak geçmişi silerek, beyaz bir sayfayla çok güzel şans da verdi. Bir iki defa şansını iyi kullandı; ama magazinel yöndeki fotograflar ve iddialar, Kazım’ın performansı çok etkiliyor, morali bozuluyor. Annesiyle konuştum, babasıyla konuşuyorum, çok üzgünler. Bütün bunlar Kazım’ı üzüyor” dedi.

ŞU ANDA PEK ÇOK TAKIM KENDİSİYLE TEMASTA

Milli futbolcunun Fenerbahçe’den ayrılmasının çok yüksek bir olasılık olduğunu belirten Erenler, “Kazım, çok iyi bir oyuncu; ama bazı iyi oyuncular ne yapsa meyva üretmez; bir yerden sonra takımlar bu futbolcuyu yollamaya karar verebilirler. Kazım’ın yaşadığı durum bu olabilir. Biliyorsunuz, futbolcular kontrat bitiminden 6 ay önce başka kulübe imza atabilir. Kimseye bilgi vermesi gerekmez. Kazım’ın konuştuğu takımlar var. Şu ana kadar babasına birkaç telefon, birkaç aracı arkadaş vasıtasıyla bazı takımlar Kazım’la sıcak temas içindeler. İlgi başladı. Bir ay önce böyle bir şey yoktu. Ama size hangi takımların Kazım’la ilgilendiğini söyleyemem” şeklinde konuştu.

 

Radyospor

Etiketler :