Colman "Şampiyonluk bizim hakkımız"

Colman "Şampiyonluk bizim hakkımız"

Colman, geçen sezonki şampiyonluk kupasının kendi hakları olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, geçen sezonki şampiyonluk kupasının kendi hakları olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, geçen sezonki şampiyonluk kupasının kendi hakları olduğunu söyledi. Colman, başarının baş mimarının ise teknik direktör Şenol Güneş olduğunu ifade ederek ailesiyle birlikte Trabzon'da çok mutlu olduklarını belirtti.

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı altı müsabakadan ikisinde maçın adamı olma başarısı gösteren Gustavo Colman evinin kapılarını Trabzonspor Dergisi için açtı.

Bir futbolcu için aile olmanın önemine vurgu yapan başarılı futbolcu Gustavo Colman, eşi Fernando ile Trabzon'da huzurlu olduklarını belirterek, "Doğruyu söylemek gerekirse ben 18 yaş gibi erken evlendim ve o yaşlarda korkunçtum diyebilirim. Çok gece hayatım vardı ve hızlı yaşıyordum. Evlilik çok şeyi değiştirdi.

Daha düzenli bir hayatım oldu ve bu da sahaya olumlu yansıyor" diyen Colman, çocukları için ise, "Onlar gerçekten her şeyi değiştiriyor. Dünyaya gözlerini açtıklarından eşim ve benim hayatımda

çok şey değişti. İki çocuğumuz var ve bu ortak kararımızdı. Bir kızımızın olmasını çok isterdik ancak gerçekleşmedi. Belki ileride bir çocuk sahibi daha olmayı düşünebiliriz" ifadelerini kullandı.

HAMSİ DÜŞKÜNÜ
Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo tam bir hamsi düşkünü. Balığı çok seven oyuncu Trabzon'da tattığı hamsinin artık kendisi için vazgeçilmez yiyeceklerin arasına girdiğini belirtti. Kaygana ise favolireliri arasında yer aldığını belirten oyuncu, "Trabzon'a dair hemen hemen bütün gezilecek ve görülecek yerlere gittim., Oğlum

Mateo bu yıl kreşe başladı. Hatta Türkçe öğrenmeye de koyulmuş. Ben ise bütün konuşmaları anlıyorum ama konuşmamı yeteri kadar geliştiremedim. Mateo bana öğretecektir" dedi

"İNTER'İ YENMEK KOLAY İŞ DEĞİL"
Inter maçında rakip takımın kadrosunda altı Arjantinli futbolcu bulunmasına rağmen kendisinin maçın adamı seçilmesinden oldukça mutlu olan Colman, İnter'i İtalya'da yenmenin kolay iş olmadığını vurguladı. "Hepimiz çok iyi oynadık. Zokora, Alanzinho, Hele Tolga o kadar iyiydi ki maçın kahramanı oydu bence" ifadelerini kullandı.



İlk kupa kaldırma mutluluğunu Trabzonspor'da

formasıyla Urfa'da oynanan Türkiye Kupası Finali sonrasında yaşayan Colman, finalde karşılaştıkları Fenerbahçe ve İtalya'da kazanılan İnter maçlarını ömrünün sonuna kadar unutamayacağını belirtti.

"ŞAMPİYONLUK HAKKIMIZ"
Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Colman, geçen sezonki şampiyonluğun Trabzonspor'un hakkı olduğunu ve başarının baş mimarının Şenol Güneş olduğunu söyledi. Başarılı oyuncu korku filmi izlemekten çok korktuğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.