Cübbeli Ahmet düğmeye bastı

Cübbeli Ahmet düğmeye bastı

Fadıl Akgündüz'ün Bayrampaşa'da yapacağı otel için "kat betonu atılma" töreni düzenlendi.

Törene Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve eski futbolcu Tanju Çolak da katıldı. Cübbeli Ahmet, sunucu tarafından devremülk ortağı olarak anons edildi. Ancak Cübbeli Ahmet bunu kabul etmedi.

* Cübbeli Ahmet duanın ardından Fadıl Akgündüz ile birlikte harç için düğmeye bastı.

* Jetpa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz,

* Faiz karıştırmadan, borca harca girmeden, 365 odanın 165 odası 4 bin 546 devremülk olarak satılmıştır. 4 bin 546 devremülk satışında 148 trilyon 545 milyar liralık satış geliri elde ettik. Satacağımız odaların yüzde 46'sını satmışız; yüzde 54'ünün özel kampanyalarla satışı devam ediyor"

Cübbeli Ahmet,

"Bu Fadıl ağabey gibi kıymetli değerli ağabeylerimiz harama girilmeden bu işler oluyor mu, olmuyor mu bunu gösteriyor. Faiz kredi haramdır. Bir kuruş almadık diyor. Müslümanın beyanına inanıyoruz. İnşaat sektörü hızlı büyüyor. Ben de şaşırdım; 2012 diyor "

"İçki olmayınca aç mı kalacağız zannediyorsunuz. İçki koymayınca müşterisiz kalacağız zannediyorlar. İçkisiz yapınca özel tercih sebebi oluyor. Türk halkı Müslümandır"

Bayrampaşa'da geçen Mayıs ayında temeli atılan Caprice Otel'in katları yükselmeye başlıyor. Kat betonlarının atılması için düzenlenen törene Jetpa Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve eski futbolcu Tanju Çolak katıldı.
 

Etiketler :