Cübbeli Ahmet Hoca Moral FM'de

Cübbeli Ahmet Hoca Moral FM'de

Esprili anlatımı ile son zamanların en popüler isimlerinden biri olan Cübbeli Ahmet Hoca, Moral FM'de Mehmet Paksu'nun sorularına cevap verecek. Bu program kaçmaz!

Esprili anlatımı ile son zamanların en popüler isimlerinden biri olan, Ahmet Mahmut Ünlü yani Cübbeli Ahmet Hoca, Moral FM'de yayınlanan Moral Kuşağı programında Mehmet Paksu'nun sorularına cevap verecek.

Daha önce katıldığı bir televizyon programında Risale-i Nur hakkında yaptığı açıklamalarla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Cübbeli Hoca, iddialarına bu programda açıklık getirecek. Cübbeli Ahmet Hoca'yı ağırlayacak isimse, Bugün Gazetesi'ndeki köşe yazıları ve yıllardır Moral FM'de hazırlayıp sunduğu Moral Kuşağı programı ile yakından tanınan Mehmet Paksu olacak.

26 Ocak 2010 tarihinde yani yarın gerçekleştirilecek olan program 11:00 ile 12:00 saatleri arasında yayınlanacak. Bu program kaçmaz!

Peki bu programı nasıl dinleyebilirsiniz?

Bulunduğunuz her noktada Moral FM'i dinleme imkanınız var. Moralhaber.net'ten de canlı olarak yayınlanacak olan programı radyodan dinleyecek olanlar için hatırlatalım  İstanbul 105 Ankara 104.9 İzmir 88.3.... Yayınımızın olduğu tüm il ve ilçelerin radyo frekanslarını moralfm.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca Moral FM'i internet canlı canlı dinlemek içinse yine www.moralfm.com.tr adresini kullanabilirsiniz.

Uydu yayınları için Moral FM frekansları şöyle: 11064 V 13000

www.moralhaber.net

Etiketler :