Cübbeli Ahmet Hoca'dan Haydar Baş'a Sert Tepki

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Haydar Baş'a Sert Tepki

Kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Haydar Baş'a taş attı.

Cezaevinden çıktıktan sonra Lalegül FM aracılığıyla sohbetlerine devam eden Cübbeli Ahmet Hoca, BDP (Bağımsız Türkiye Partisi) Genel Başkanı Haydar Baş'a yüklendi.

HZ. ÖMER'E İFTİRA ATARSAN SONUN BÖYLE OLUR

İsim vermeden Haydar Baş'ın kendisini çok kıskandığı ileri süren Cübbeli Ahmet Hoca, "'Kimse beni dinlemiyor' diye sızlanıyor. Sen Hz. Ömer'e iftira atarsan seni kim dinler" diye konuştu.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut
Ünlü şöyle devam etti;

KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLUYOR

" Şimdi sahtekarlar var. Müteseyyihler var. Ne demek, şeyhlik taslıyorlar. Bir tanesi var başına kasketi geçirmiş boynuna da kravatı takmış benimle uğraşmaya başladı. Önceden de benimle uğraşıyordu ama gizliden yapıyordu. Şimdi adres vererek yapıyor. 'Ya işte Cübbeli diye biri var, sarık takmış cübbe giymiş, sakal uzatmış, baston kullanmış. Millet onu dinliyor beni dinlemiyor. Benim sakalım kısa diye mi beni dinlemiyor. ' Meseleye bak ya. Sen Hz. Ömer'e iftira atarsan, millet seni dinler mi? Ben mürşide bağlıyım. O zaman millet gelir. Sen milletin kalbini yönetemezsin ki. Kendi kendine kalkıp ben Şeyh oldum dersen, rengin ortaya çıkar. İşte sen böyle devam edersen Allah da seni rezil eder."

Ensonhaber 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum