Cübbeli Hoca'dan MHP'ye ziyaret

Cübbeli Hoca'dan MHP'ye ziyaret

Mahmut Ünlü MHP İstanbul İl teşkilatını ziyaret etti..

Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Ünlü ile Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Yöneticileri ile biraraya geldi ve "Ben de Kars Anı harabelerinde olmak isterdim" dedi.

İL YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Ünlü ile Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl yöneticileri ile bir araya geldi.

MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın ve MHP İstanbul İl yöneticilerinin iştirak ettiği görüşmede Ahmet Ünlü, Ehli sünnetin bu milletin birliği, devletin bekası için büyük önemi olduğunu söyledi.

GELENEKSEL İSLAM YOK EDİLMEK İSTENİYOR

Geleneksel İslam’ın mezhepsizler, diyalogcular, vahabiler ve İrancılar tarafından yok edilmek istendiği bir dönemde olduğunu söyleyen Ünlü, “Büyük Ortadoğu Projesi ile geleneksel İslam anlayışından uzaklaşılarak, ılımlı İslam adı altında başta Türk milletinin olmak üzere tüm İslam aleminin manevi dokusunun bozulmak istendiğini” söyledi.

Hayrettin Karaman ve Mustafa İslamoğlu’nun İslam adına yaptığı çalışmaları eleştiren Ünlü, bunların batıl görüşlerine karşı Reddiler adlı çalışmasını tamamladığını ve kısa bir süre sonra kitapçıların raflarında yerini alacağını söyledi.

CÜBBELİ: ANİ’DE OLMAYI İSTERDİM

Özellikle mezhepsizlerden ve İrancılar’a duyduğu tepkiyi dile getiren Cübbeli Ahmet Hoca, buna dur diyecek siyasi iradenin iktidarda bulunmadığını ifade etti.
Bir buçuk saat süren görüşmenin sonunda Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz haftalarda Kars, Ani Harabeleri’nde kıldığı Cuma Namazı’na da değinen Ünlü, “Sağlığım elvermiş olsaydı, bende orada saf tutanlardan biri olmayı çok isterdim” dedi

Etiketler :