Cübbeli terör örgütü PKK için fetva verdi

Cübbeli terör örgütü PKK için fetva verdi

Cübbeli Ahmet Hoca adalet için kan akıtan teröristlerin kanının akıtılması gerektiğini söyledi.

Teröristlerin keyif çatmasına şehit ailelerinin isyan ettiğini hatırlatan Cübbeli Ahmet Hoca, fetvayı verdi: "Akmakta olan kanın durması için katillerin kanı akıtılacak. Başka durmaz"

Çukurca saldırısında şehit düşen 25 asker Cübbeli Ahmet Hoca'nın gündeminde. Flash TV'de canlı yayınlanan programda, hoca, terör saldırılarıyla ilgili bir soruya cevap verdi.

Askerleri şehit edenlerin hapishanelerde rahat yaşamasına tepki gösteren Cübbeli, Öcalan'ın devletle pazarlık yapmasına şehit yakınlarını hayal kırıklığına uğrattığını söyleyerek şunları söyledi:

"Cana can, göze göz, buruna burun, kulağa kulak, dişe diş, uzuvlarda da kısas vardır. Yanlışlıkla bir müslümanı öldüren imanlı köle azat edecek. Şimdi köle yok. İki ay oruç tutacak. Oruç tutamıyorsa fidye verecek. Kan sahiplerinin bağışlama hakkı var. Kan parası denen diyet müessesesi de var.

AMA BÖYLE VATAN SAĞOLMAZ

"Öldürülenin velisi Allah tarafından yardım olunmuştur" deniliyor. Yüce rabbim diyor ki "Ben ona yardım ettim" diyor. "Güç verdim" diyor. Nerede bu güç? Veliler çıt çıkaramıyor. Vatan sağolsun, tamam vatan sağolsun. Ama böyle vatan sağolmazki. Ciddiyet yok, prim veriliyor.

ÖRGÜTÜ KANDİL'İ YÖNETİYOR

Adam bakarsa ki benim canımı yakan içeride yiyor içiyor. Örgütü, Kandil'i bilmem nereyi yönetiyor. Bir de yetkililerle pazarlık yapıyor. Allah'ın "Yardım ettim size siz mensursunuz size saltanat verdim güç sizdedir" dediği veliler, tabii ki hayal kırıklığı yaşıyor.

BİR KARIŞ BOSTAN YAL GEL YAT OSMAN

Akmakta olan kanın durması için katillerin kanı akıtılacak. Başka durmaz. Yaptırım yok. İçeride daha iyi örgütleşiyorlar. Tam rahatlık... Şu anda hapishane bir karış bostan yan gel yat Osman..."

KISAS AYETİNİ OKUDU

"Kısas kana kan değil mi öldüreni öldürmek değil mi?" diye soran Cübbeli, Kur'an'da geçen kısas ayetini okudu:

"Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki (bu hükme uyarak) korunursunuz."


cübbeli ahmet hoca Rotahaber 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.