Cübbeli Yeni Şafak'a ekranda saydırdı!

Cübbeli Yeni Şafak'a ekranda saydırdı!

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Yeni Şafak gazetesine öfkesi sürüyor. Cübbeli , Habertürk ekranında canlı yayında açtı ağznı yumdu gözünü...

Yeni Şafak gazetesinin 'provakör' olarak manşetten hedef aldığı Cübbeli Ahmet Hoca iddiaları yalanlarken gazeteye ateş püskürdü. Habertürk'te boy gösteren Cübbeli Hoca, İsmailağa Cemaati içindek liderliğe oynadığı yönündeki tezlere de sert bir dille red etti.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk ekranlarında canlı yayında hakkındaki iddialara yanıt verdi. Muhabir Kahraman Poyrazoğlu'na konuşan Cübbeli Hoca, Yeni Şafak gazetesini topa tutarken İsmailağa Cemaati içindeki liderlik yarışına dair iddialara da cevap verdi.

"Ben Yeni Şafak gazetesinin sahiplerini de tanıyorum. Daha önce görüşmelerimiz de olmuştur. Ahmet Bey'le de Nuri Bey'le de tanışmışlığımız vardır. O toplantı için bizi arasalar ve durumu anlatsalardı biz gerekeni yapardık zaten. Yoksa illa ne olursa olsun biz bu toplantıyı yapacağız şeklinde bir tavrımız olmazdı asla. O manşeti atmadan önce bana hiç bir şey sorulmamış bile."

Haberin yayımlanmasının ardından emniyetin "200 bin kişinin katılacağı söyleniyor. O kadar kişiyi idare edemeyebiliriz" diyerek toplantının iptal edildiğini kaydeden Cübbeli "Bu gerekçeler bizimle paylaşılsaydı, birlikte bir düzenlemeye gidebilirdik" şeklinde konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca, Kahraman Poyrazoğlu'nun 'Yeni Şafak gazetesiyle bir görüşmeniz oldu mu?' sorusuna da hayli sert bir cevap verdi.

"Ne diye görüşeceğim ki? Adam ipleri kopartmış, beni provakatör ilan etmiş. Görüşmeye imkan mı kaldı? Haberi yapmış zaten. Sonra da 'Hava yatıştı' diye ikinci manşetle yumuşatmaya çalışıyor, sonra da üçüncü günkü manşetiyle de kendini yalanlıyor. Bu kadar basın var kimse demiyor ki 'sen ne biçim yalancısın'. 'Mahmut efendi ödül bahanesiyle getiriliyor' demişler bir de. Benim için ise dalga geçer gibi 'Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü' diye yazmışlar, ya sen bana sövüyor musun?

Cemaatin lideri olan Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kimseye kendisinden sonrası için bir söz vermediğini söyleyen Cübbeli, 'ben kendim şahidiyim ki, kimseye söz vermediğini bizzat kendisi söyledi. Bunlar benim adımı yıpratmak için bu iddiaları ortaya atıyorlar.' dedi.

İşte o anlar:



Etiketler :