Çubuk'ta otomobilin çarpması sonucu ölen lise öğrencisinin cenazesi defnedildi

Çubuk'ta otomobilin çarpması sonucu ölen lise öğrencisinin cenazesi defnedildi

Rabia Şeyma Sarıtaş'ın (16) 2 yıl önce kanseri yendiği öğrenildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde otomobilin çarpması sonucu 16 yaşında hayatını kaybeden Rabia Şeyma Sarıtaş'ın cenazesi toprağa verildi.

Çubuk-Ankara kara yolunda dün yolun karşısına geçmeye çalışırken A.Y'nin kullandığı 06 DCA 474 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sarıtaş'ın cenazesi, hastanedeki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

Sarıtaş'ın cenazesi, Esenboğa Mahallesi'ndeki baba ocağına götürülerek, helallik alındı.

Cenaze, daha sonra mahalledeki mezarlıkta kılınan namazın ardından gözyaşları arasında defnedildi.

Cenazeye Sarıtaş'ın ailesi, yakınları, arkadaşları ve öğretmenlerinin yanı sıra Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Belediye Başkanı Baki Demirbaş da katıldı.

Öte yandan Sarıtaş'a 8 yıl önce beyin kanseri teşhisi konulduğu, genç kızın gördüğü tedaviyle 2 yıl önce kanseri yendiği öğrenildi.

Sarıtaş'ın tedavisi sırasında bir süre okula gidemediği, bu süreçte öğretmenlerinin kendisine evinde eğitim desteği sunduğu belirtildi.

Arkadaşlarından Seda Küçük, gazetecilere, Rabia'nın çok azimli ve çalışkan olduğunu belirterek, "Yıllarca tedavi gördüğü için beyin cerrahi olmak istiyordu." dedi.

Elisa Ersöz ise kanseri yenen arkadaşının okul yolunda otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.