Cuma Namazindan Döndü ve....

Cuma Namazindan Döndü ve....

İstanbul Bahçelievler'de ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Kuyumcu sahibi kepenkini indirip cuma namazına gitti. Namaz dönüşü büyük şok yaşadı.. Kepenk açılmamıştı ancak hırsızlar 6,5 kilo altınla kayıplara karışmıştı.

Bahçelievler'de sahibi cuma namazı için camide olduğu sırada kuyumcu dükkanının duvarını delerek 6,5 kliogram altın çalan zanlılar kayıplara karıştı. Zanlıların soygunda kullandıkları otomobil, Güngören'deki bir oto yıkamacıda terk edilmiş olarak bulundu.

Olay, Siyavuşpaşa Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi numara 54'te bulunan Zeynel Kuyumculuk'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, işyeri sahibi Osman Kayıkçı cuma namazına gittikten sonra 2 kişi oldukları ile sürülen zanlılar dükkanın bulunduğu apartmanın bodrum katından duvarı delerek kuyumcu dükkanına girdi.

Zanlılar çok miktarda bilezik ve altını alarak yine kırdıkları yerden dışarı çıktı. Bir görgü tanığının ifadesine göre, zanlılar olay yerinden 34 AF 5330 plakalı otomobille kaçtı. Güngören Çinçindere Caddesi üzerindeki bir oto yıkamacıya gelen zanlılar, "Siz arabayı yıkayın, biz yarım saat sonra geleceğiz" diyerek otomobili bıraktı. İki girişi bulunan oto yıkamacının güvenlik kamerasının görmediği bölümünden içeri girdikleri belirlenen zanlılar, araçlarını bırakıp kaçtı.

Cuma namazı sonrası işyerine gelen Osman Kayıkçı, altınların yerinde olmadığını fark etti. Dükkan sahibinin şikayeti üzerine işyerine gelen polis, incelemelerde bulundu. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda Güngören'deki oto yıkamacıya giden polis, işyerindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alarak, zanlıların peşine düştü.

Etiketler :