Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalya merkez Kepez ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Antalya merkez Kepez ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde İlk sözü alan Başbakan Davutoğlu, hamaset değil iş ürettiklerini vurgulayan Davutoğlu, başkaları gibi siyaseti laftan, hakaretten, iftiradan ibaret görmediklerini, hayata ve vatandaşlara dokunduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da

Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"HER YERDE HEP BERABER OMUZ OMUZAYIZ"

"Varsın başkaları, muhalefet partileri Ankara'ya mahkum olsun, varsın başkaları kurultay oyunlarıyla kimin kime çelme takacağıyla meşgul olsun, kongre, kurultay yapsınlar. Varsın bu muhalefet liderleri ne şekilde birbirleriyle mücadele edeceğinin hesabını yapsınlar. Varsın bazıları bu hareketin, bu kutlu yürüyüşün zaafa uğrayacağı felaket günlerini beklesinler. Varsın başkaları parti içi kavgaları, ihtilafları siyaset zannetsinler. Varsın medya üzerinden siyaseti dizayn etmek isteyen münafık tipleri AK Parti'nin, parti içi tartışmalarla tökezlemesini, yavaşlamasını beklesinler. Bütün fitnecilerin, münafıkların heveslerini, arzularını, beklentilerini kursaklarında bırakacak aşk ve imanla milletin huzurundayız, sonuna kadar Antalya ile milletle birlikte olacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Gençlik ve Antalyalılarla gurur duyduklarını dile getiren Davutoğlu, "Her on yılda bir dünya görüşü, mahalle, parti değiştirenler bizim dava bilincimizi de vefamızı da kardeşliğimizi de anlayamazlar. Biz her yerde omuz omuzaydık, her yerde hep beraber omuz omuza olacağız" diye konuştu.

Davutoğlu: Hep beraber omuz omuza olacağız VİDEO

ERDOĞAN: "TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL"

Daha sonra kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan projeleri eleştirenler için "Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamaz" dedi.

Erdoğan: Bize bunların hayalleri bile ulaşamaz VİDEO

Erdoğan devamında şunları söyledi:

"Türkiye hem kendi vatandaşları hem de bölge insanları için güvenli bir liman konumundadır. Türkiye'nin kararlı yürüyüşünün içeride ve dışarıda birilerini rahatsız ettiğini görüyorum.

Sandılar ki Türkiye bu yaşadığı siyasi sorunların altında kalır. 90'lı yılların sonunda 2000'li yılların başında bunu yaptılar. Ama Türkiye eski Türkiye değil. 5-10 milyarlık spekülasyonlarla, diplomatik oyunlarla harekete geçenler hezimete uğradılar. Ahlakımızı ve vicdanımızı kaybetmediğimiz sürece kimse sırtımızı yere getiremez. Sadece içimizdeki bazı gafiller var. Bittiğinde onlarla birlikte istifade edeceğiz. İyilik yap denize at, balık bilmezse halik bilir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu Antalya'da

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.