Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni başbakanı ağzından kaçırdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni başbakanı ağzından kaçırdı!

Yeni Başbakan kim olacak sorusu netlik kazanıyor. İddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında gerçekleştirilen görüşmede Erdoğan yeni genel başkan ve başbakanın ismini ağzından kaçırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında gerçekleştirilen görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlık için düşündüğü ismi ağzından kaçırdığı iddia edildi.

4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen görüşmede, Davutoğlu'nun"Başbakanlıkta düzen aksamamalı" sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Merak etmeyin, Binali halleder" dediği öne sürüldü. 

Başbakan kim olsun anketinde olay sonuç bakın kim öndemedyada birden fazla adayın gündeme getirilmesini "taktik" olarak nitelendirdi. AK Partili isim,"Bi­na­li Be­y'in is­mi yıp­ran­ma­sın di­ye bir stra­te­ji iz­len­di. İs­mi res­men açık­lan­sa, kon­gre­ye ka­dar her ­gün hak­kın­da on­lar­ca ha­ber çı­ka­r"bilgisini paylaştı.

NETLİK KAZANACAK

AK Parti'de Genel Başkanlık için Binali Yıldırım, Berat Albayrak, Bekir Bozdağ, Numan Kurtulmuş, Mehmet Müezzinoğlu ve İsmet Yılmaz'ın isimleri geçiyor. 22 Mayıs'ta düzenlenecek olan AK Parti 2'inci Olağanüstü Kongresi'nde yeni genel başkanın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.